Baschet

A început „tăvălugul”:  CST Alexandria – Univ Goldiş ICIM Arad 100-55





Fosta campioană a României la baschet feminin a intrat în „era” mediocrității, iar primul meci din anul 2016 stă mărturie acestui fapt. Aliniind o formație extrem de tânără și mult sub valoarea celor cu care ne-a obișnuit, Univ Goldiş ICIM Arad luat „suta” la Alexandria, diferența pe tabelă fiind aproape dublă la finalul celor 40 de minute.

După despărțirea de „straniere”, fanii „galben-albastrelor” trebuie să se obinuiască cu un nou prim „cinci”. Astăzi, acesta a fost alcătuit din: Adela Mercea, Denisa Bulpte, Patricia Gădărici, Diana Moraru şi Andra Manea, prima observație fiind înălțimea necorespunzătoare a pivoților. Pornind de la acest aspect, la care se adaugă factorul lipsă de experiență și omogenitate, practic nu s-a pus niciun moment problema câștigătoarei, ci doar a diferenței se scor. A fost 100-55, cu mențiunea că arădencele au – totuși – meritul de a fi câștigat ultimul sfert cu 17-15.

Pe 13 și 15 ianuarie, tinerele de la Univ Goldiş ICIM Arad se deplasează la Timișoara și Alba Iulia, urmând ca de abia pe 17 ianuarie să debuteze în noua formula în fața propriilor fani, în fața puternicei CSM Târgoviște.

Formații și marcatoare:

CST Alexandria: Brown 33, Rus 17, Arnold 10 (2), Podar 9 (1), Chivu 7 (1), Alaiba 6 (1), T. Manea 6, Mihai 5, Ispas 4, Agache 3 (1), Dusman şi Candoi.

Univ Goldiş ICIM Arad: A. Manea 16, Mercea 12 (2), D. Moraru 10 (2), Spier 6 (1), Vaţi 6, Gădărici 4, Bupte 1, Hamza, Toth, Spinean.

Arbitri: Alexandru Anica (Târgovişte), Alexandra Dincă (Bucureşti) şi Andrei Bădilă (Bucureşti).









Un comentariu

  1. Chiar nu se putea mai mult mai ales ca 2 dintre componentele lotului nu pot participa la meciurile din deplasare.Este vorba despre ISABELLA CIORBAN si STEFANIA PAL care ar fi putut aduce un plus.
    Nu-i nimic, important este cale avem pe BUBURUZE plus cele din vechiul lot.Sa ne inchipuim ce s-ar fi intimplat daca nu era aceasta ,,FRUMOASA NEBUNA,, ILDIKO SERES PRISACARIU,careia trebuie sa ii multumim ca mai avem echipa.
    Va rog mergeti la sala cit mai multi si incurajati-le pe BUBURUZE chiar daca stiti deznodamintul final al partidei.

    0
    0
  2. Tin sa il felicit pe cel mai tare suporter al fetelor,MARIUS STERN care le-a sustinut pe BUBURUZE.Si nu este pt. prima data cind o face.Ce bine ar fi de am avea macar 100 de persoane la fel de sufletiste cum este el.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button