UTA Arad

Flavius Cuedan, în curtea celor de la FC Botoșani





După ce s-a despărțit de Șoimii Pîncota, Flavius Cuedan redevenea automat jucătorul UTA-ei, grupare de care mai este legat sub contract până în vara anului următor. Însă, mijlocașul ofensiv nu a fost la reunirea de astăzi a echipei fanion pentru simplul fapt că se află de duminică seară la…Botoșani.

Fotbalistul care pe 8 ianuarie a împlinit 23 de ani a demarat pregătirile cu prim divzionara pregătită de Cristian Pustai, care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Din informațiile noastre, arădeanul va efectua ambele cantonamente de iarnă cu gruparea moldavă, la Gura Humorului respectiv Belek (Antalya – Turcia), după care va primi un verdict din partea staffului tehnic al „alb-negrilor. La Botoșani mai evoluează un fotbalist din orașul nostru, portarul Răzvan Pleșca.

Dezlegare de la UTA ar avea până pe 10 februarie, dată la care Cuedan  ar trebui să știe ce-i rezervă viitorul apropiat. Fotbalistul, care în Liga a 2-a a evoluat la FC Olt și Șoimii Pîncota, mai este curtat și de Unirea Tărlungeni.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button