CS INEU liga 3 arhivă

Ineul se desparte și de Tudoroiu și Stănaia, care au decis să lucreze în străinătate





Gruparea din Țara Zărandului ajunge la opt despărțiri în această iarnă. După Șubaș, Tomuț, Filimon, Wild și Kocsis, care și-au desfăcut amiabil contractele cu ineuanii, Bujor, care nu și-a mai prelungit înțelegerea și a ales Sebișul, alți doi fotbaliști importanți și-au anunțat plecarea. Fundașul Cătălin Tudoroiu și mijlocașul Raul Stănaia au ales să lucreze în străinătate, lăsând două goluri mari în primul „unsprezece” al „alb-albaștrilor”.

„Le mulțumesc tuturor pentru colaborare. Am petrecut o perioadă foarte frumoasă la Ineu, dar a venit un moment în viața mea în care trebuie să mă gândesc mai mult la viitorul meu.  Nu sunt supărat pe nimeni. Dimpotrivă, am lucrat bine cu toată lumea, condițiile au fost foarte bune la acest nivel, doar că perspectivele din fotbalul românesc nu te încurajează să mergi mai departe”, spune Stănaia, unul dintre cei mai talentați fotbaliști arădeni, care a făcut pare din lotul UTA-ei în stagiunea promovării în Liga a 3-a.

Tudoroiu are 25 de ani iar în 2015 a făcut cuplu în centrul defensivei ineuane cu Ewald Wild, iar Raul Stănaia (24 de ani) a îndeplinit rolul coordonatorului de joc în trupa lui Cristi Sculici.









Un comentariu

  1. MAI SA FIE…….PAI MARII MANAGERI DE LA INEU SUSTINEAU ,CA AU BANI , CA ISI FAC ECHIPA……SI-AU MAI TRAS SI O ECHIPA DE FETE……CAND COLO…..PRACTICA ARATA CU TOTUL ALTCEVA……MANAGEMENT INEXISTENT , BUGET 0, VIZIUNE -NU, …..NU DE ALTA DAR A VENIT MARELE ANTRENOR FILIPAS……EL PE CINE ANTRENEAZA? ………BAFTA

    0
    0
  2. Da raul foarte frumoasa perioada,sa fii tot cu restante si auzi promisiuni…. Vreau sa vad cum o sa se descurce Ineul fara atatia jucatori. Bine au facut baietii astia 2 ca au plecat,decat sa fie umiliti cu promisiuni ca vor primi bani azi maine sau poimaine. Este trist cand vezi ca a ajuns fotbalul in stadiul in care trebuie sa te rogi de conducatori sa iti dea banii pt care muncesti… Bafta mai departe Tudoroiu si Stanaia !!

    0
    0
  3. mai sa fie toti sunteti mari dramaturgi si comentatori.
    Baiatul este cu bun simt.
    Cine la umilit si batut joc de el sau ei.?
    Toti dati in echipa asta de parca…..
    Tot fotbalul romanesc este in moarte clinica…uitati va la div A , B jucatori neplatiti de 6-9 luni
    Fata de asta la Ineu jucatorii si-au primit toate salariile pe anul trecut, intr-adevar cu intarziere dar le-au primit, nu au fost lasati fara bani de sarbatori asa ca mai lasati garagata.
    Raul a fost respectat si inteles la Ineu normal ca sa simtit bine.
    Ai doresc multa pe noua cale aleasa sper sa-si gaseasca rostul in viata in strainate.

    0
    0
  4. Nu suntem comentatori domnule ineuan. Ti se pare normal sa suni de 10 ori si sa astepti pana in prag de sarbatori banii tai pe noiembrie sau octombrie?! Sa ti se zica in fiecare saptamana ca o sa se rezolve?! Cat de respectat a fost Raul pt ce a facut? Sa nu uitam totusi cand a jucat mai slab oamenii rautaciosi din Ineu ii cereau lui Cristi Sculici sa-l scoata din teren si „sa il ia la el acasa” … Felicitari conducerii si primarie Ineu pt ca au pierdut 2 caractere si doi jucatori foarte buni…

    0
    0
    1. cu toate ca, teoretic, bugetul clubului fiind aprobat de consiliul local, ar trebui ca un club de genul Ineu sa aiba bani la timp, dar mai este o problema si anume ca Primaria sa si AIBE bani incasati, luna de luna, din care sa poata alimenta contul clubului … si uneori mai trebuie sa si VREA … cred ca stie toata lumea ca absolut toate primariile au datorii la terti si le este greu sa se tina de plati …
      e greu sa fii conducator sau antrenor si sa fii intre jucatori si cei care dau banii, in speta o institutie publica …

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button