National Sebis

Negoescu – lângă Velici în atacul Sebișului, Dumitrache și Țoca întăresc defensiva Sebișului





Dacă nu i-a ieșit pasiența cu Dragoș Săulescu, Național Sebiș a pus – totuși – mâna pe un fotbalist al lui FC Caransebeș. Cosmin Negoescu are 23 de ani și 1,88 metri și evoluează pe postul de atacant. Nu a prea evoluat la formația bănățeană din cauza unei accidentări, dar acum e pregătit să-l acompanieze pe Gelu Velici în atac în stagiunea de primăvară.

Apoi, de la SCM Pitești va sosi Alexandru Dumitrache, un fundaș central care a fost convocat la echipa națională de tineret în urmă cu doi ani. Fotbalistul născut la Pitești va împlini 22 de ani pe 29 august și, din câte susțin „oficialii” Naționalului va rămâne cu siguranță în „alb-albastru”.

Dar, centrul defensivei va fi întărit și cu Bogdan Țoca (foto). Fundașul de 1,93 metri a evoluat în urmă cu două sezoane la CS Ineu și vine din postura de titular la divizionara secundă FC Bihor.

Toți cei trei fotbaliști menționați mai sus ar trebui să ajungă la Sebiș în acest weekend. Probabil,  tot în zilele ce urmează, Rică Neaga și Călin Cojocaru vor pronunța numele a doi-trei jucători din vechiul lot care vor pleca de la gruparea de pe Crișul Alb.

La reunirea de azi au fost prezenți 20 de fotbaliști și anume: Bujor, Tomșa – Rosenblum, Dăruială, Neacșa, Stupu, Basic, Cherecheș, Avramescu, Zurbagiu, Mihuța, Unguru, Rus, Z. Radu, Susanu, Lazea, Velici și Stoian. Ivan Basic este un fundaș central din Serbia, aflat deocamdată în probe la Sebiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button