UTA Arad

Copaci: „Trag de mine pentru a rămâne în lot la reluarea campionatului”





Ca și un paradox, UTA nu a contat deloc în prima parte a sezonului pe unul dintre internaționalii săi de juniori. Paul Copaci a fost o prezență constantă sub „tricolor” la Under 18, alături de Man, Tănase sau Petre, dar spre deosebire de colegii săi de generație el încă nu și-a făcut debutul în Liga a 2-a. În urmă cu trei luni, Cristian Păcurar motiva absența jucătorului crescut de el (ale cărui calități fotbalistice nu le-a contestat niciodată) din circuitul primei echipe printr-o lipsă de atitudine corespunzătoare la acest nivel.

Între timp, lucrurile par să se fi reglat și polivalentul utist a fost inclus în lotul lărgit care a început de ieri cantonamentul de la Moneasa. „Mă simt bine, trag de mine și sper să rămân în lot la reluarea campionatului. Acesta este obiectivul meu din această iarnă. Nu-mi este foarte greu aici, căci am o condiție fizică acumulată încă de la 14-15 ani, pe când eram sub mâna lui nea’ Feri (n.a. Tisza) și a lui Cristi Păcurar. Am mai fost în cantonament de iarnă la Moneasa și chiar cunosc toate traseele folosite de antrenori la pregătirea fizică”, spune Copaci.

La lotul național, acesta este folosit în special pe postul de fundaș central, pe când la UTA, în Liga Elitelor, a evoluat de la mijloc în sus. „Mijlocaș central în fața apărării cred că m-aș descurca cel mai bine, dar pot juca pe mai multe posturi. Pot evolua și fundaș stânga sau chiar central”, a clarificat Paul Copaci chiar în ziua sosirii la Moneasa.

2 comentarii

  1. Păcurar șia făcut treaba pina acuma la criticat pe băiat și acuma îl laudă ….
    băi oameni buni ăsta are procent la vinzarea lor i se rupe de uta.

    0
    0
    1. cred ca ai fost fundas la marcaj … il tii pe cristi in marcaj om la om pe tot terenul :)) el promoveaza juniorii, el face transferuri, el face echipa, el vinde jucatorii … si mai zici ca nu ai legatura cu vreun junior de la UTA, probabil inca nebagat in seama asa cum si-ar dori parintii … toti parintii cred ca-l au acasa pe noul Hagi sau Chivu dar nu au ochi antrenorii sa-l descopere :))

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button