UTA Arad

Roman, prima achiziție a iernii la UTA: „Avem valoare să promovăm chiar din acest sezon”





Vineri dimineața, înainte de urcarea în autocarul ce i-a dus la Moneasa, UTA a realizat prima achiziție a iernii. Alin Roman, fost internațional de juniori (Under 17 și Under 19) al echipelor naționale de juniori, a semnat un contract valabil până în vara anului 2017 cu gruparea fanion a Aradului. Fotbalistul de 21 de ani vine să completeze un post puțin deficitar în toamnă prin neacomodarea lui Sorian, acela de mijlocaș central ofensiv.

– Alin, ce ai simțit în această dimineață (n.a. vineri) când ai semnat contractul cu UTA?

– Vin la o echipă mare, cu tradiție, dar pe undeva sunt obișnuit cu asta. Am mai jucat la Dinamo și Timișoara, iar acum sper să mă integrez și în această frumoasă echipă. Avem valoare să promovăm chiar din acest sezon, mai ales în condițiile în care multe contracandidate au probleme.

– Simți deja că echipa poate să realizeze un obiectiv atât de important precum promovarea?

– Cu siguranță, pentru că am în jurul meu jucători im portanți, unii cu jocuri în Liga Întîi, toți sunt în formă și bine pregătiți. Sper să mă pregătesc și eu bine în acest cantonament de acumulare și să intru în acest grup frumos și să ajut și eu la realizarea unor performanțe.

– De ce crezi că în două zile i-ai și convins pe cei de la UTA să-ți pună pe masă un contract?

– Nu știu ce să zic, am venit ieri la Arad, am jucat o jumătate de oră cu Pîncota… Dar, antrenorii și președintele mă cunoșteau de ceva timp și probabil de aceea am fost reținut în lot. Sper să le demonstrez că nu s-au înșelat apelând la mine. Am reușit să semnez repede și să prind acest cantonament foarte important pentru mine.

– Speri să prinzi echipa și să joci poate încă din prima etapă a primăverii?

– Cu siguranță, de asta am venit. Vreau să mă integrez, să joc cât mai multe minute și să ajung la nivelul la care am fost când am început să joc în Liga 2-a.

– Te așteaptă 8 zile grele la Moneasa…

– Chiar îmi prinde foarte bine această pregătire fizică. Ultimul cantonament a fost în iarna trecută cu domnul Artimon.

 









6 comentarii

    1. a semnat in dimineata de vineri, inainte de plecarea in cantonament dupa cum a si confirmat la incepututl declaratiei .. cum iti inchipui ca l-au luat in cantonament daca nu este jucatorul UTA-ei? gandeste-te inainte de a scrie …

      0
      0
  1. Bafta ”copile” ! Te tin minte de la Banatul cand jucai impotriva Uta-ei , erai un mijlocas ce gandea foarte rapid si ii eclipsai pe Filip care atunci era un anonim iar acum e la Dinamo … Multa munca si bine ai venit la Uta !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button