UTA Arad

Analize mai bune pentru Vlad, care urcă din nou la Moneasa





De luni seara, lotul „Bătrânei Doamne” va fi din nou complet. Michel Vlad a repetat în această dimineață analizele la ficat și acestea au ieșit mai bune decât în urmă cu 6 zile. Mijlocașul de 20 de ani a făcut și un ECO și: „Este totul ok, jucătorul a primit acceptul medicilor să facă efort. Are fierea puțin leneșă, dar asta nu îl împiedică să-și vadă de treabă”, ne-a mărturisit Zsolt Nagy, șeful staffului medical al UTA-ei.

Prin urmare, Roland Nagy, Cristian Todea, Cristi Păcurar și Sebastian Huțan rămân să lucreze cu 28 de elevi. Până acum, în afară de oboseala musculară acumulată după cele două antrenamente solicitante „servite” de sâmbătă încoace, nu există probleme de alt gen. În această dimineață, utiștii au „înghițit” din nou kilometrii (sub formă de „bucăți” câte 600 și 800 de metri) de pe platoul de la marginea comunei Dezna spre satul Laz.

portariCei trei portari, în schimb, au fost tăvăliți de Huțan pe terenul înghețat din Dezna, însă – la rândul lor – au terminat ședința de pregătire cu o alergare de anduranță. În această după-amiază, toată echipa „alb-roșie” se antrenează pe terenul din Dezna, ocazie cu care vor vedea și mingea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button