UTA Arad

Majorat în cantonament pentru Mara: „Va veni și rândul meu poate chiar în primăvară”





În ziua în care a dobândit drepturile unui adult, Sebastian Mara a transpirat și s-a tăvălit cam trei ore pe suprafața înghețată de pe terenul din Dezna. În afara urărilor din partea colegilor și antrenorilor, tânărul portar nu a fost deloc răsfățat. Dimpotrivă, Sebastian Huțan l-a întins serios pe fotbalistul aflat și în circuitul lotului național Under 19.

De altfel, în urmă cu un an, de ziua sa, Mara a participat la o acțiune sub „tricolor”. „De vreo 5 ani, nu-mi mai sărbătoresc ziua acasă, ci prin cantonamente. Acesta este cu siguranță cel mai greu stagiu de pregătire, dar asta și pentru că am crescut și pretențiile de la mine sunt din ce în ce mai mari. Am crescut și eu din punct de vedere fizic și psihic, e nomal ca toată și în primul rând să cer mai mult de la mine. Sebastian Huțan mă ajută mult în acest sens, e un antrenor foarte bun. Ne ajută mult nu numai din punct de vedere tehnic și fizic, ci și motivațional”, spune utistul.

Deși a prins un loc în lotul de 18 pentru mai mult de jumătate din meciurile din toamnă, Sebastian Mara nu a apucat să debuteze în Liga 2-a. „Va veni și rândul meu poate chiar în primăvară. Dar, nu fac din asta un scop în sine. Important este să fiu sănătos, să duc la bun sfârșit acest campionat și perioda de amicale și vom vedea. Sigur, la cum a apărat în tur, Miron poate fi greu scos din poartă, dar nu se știe niciodată ce se poate întâmpla”, a adăugat tânărul portar.

Mara spune că nu le va rămâne dator prietenilor care l-au sunat astăzi să-l felicite, și-i va scoate în oraș la revenirea din cantonament.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button