UTA Arad

Dobrean ar putea ajunge la „cuțit”





După ieșirea pe margine a lui Dumitru Copil din cauza unei dureri la tendonul lui Achile, un alt mijlocaș al „alb-roșiilor” acuză probleme medicale. Însă, în cazul lui Cristian Dobrean, acestea sunt mai vechi și, din câte se pare, nu pot fi rezolvate decât prin operație. „Simt dureri mari la glezna piciorului stâng. La unul dintre ultimele antrenamente chiar mi-a venit să plâng de durere. Din păcate, problema e mai veche și îmi tot revine când dau de suprafețe mai tari de teren și antrenamente solicitante. Am făcut inclusiv patru luni de fizioterapie, mi-a trecut pentru o perioadă, dar acum am recidivat”, spune „închizătorul” de 19 ani.

Dobrean e convins că până la urmă va ajunge la „cuțit”. „Am fost și la domnul doctor Prejbeanu la Timișoara, care mi-a spus să fac tratament, fizioterapie, dar m-a avertizat că aș putea ajunge le operație dacă mi se rup ligamentele la efort maxim. Din păcate, cred că asta mă așteaptă, mi-e groază de perioada post operatorie și de refacere. Tot ce pot spune este că vreau să fiu sănătos pentru a-mi ajuta echipa. Pot spune că am de partea mea vârsta, însă nu și norocul”, a spus fotbalistul care a fost titularizat în două partide în prima parte a sezonului.









Un comentariu

  1. Dupa Copil si Michel urmeaza Dobrean, deci 3 din 25, ( (aproape 15 % din efectiv) in prima saptamana s-au accidentat, la reluarea pregatirii. Reamintesc, vara trecuta, tot in pregatiri s-a accidentat grav Gligor si a stat luni bune pe tusa. Ceva nu este in regula. nu vreau sa supar pe cineva, dar trebuie sa spun ca pregatirea de iarna, de tip sovietic, pe pante de munte, inghetate, sau cu zapada este de mult perimata. Membrele inferioare sint supuse unor eforturi mari, in conditii de instabilitate, care in final aduc accidentari. In zilele nostre exista sala de forta, exista pregatire fizica facuta dupa percepte moderne. Vedeti , spre exemplu, Steaua s-a dus in Turcia, nu la munte, ca acum 30-40 de ani, la Forban. In plus efortul fizic , la minus 10 grade aduce si alte neplaceri. Cred ca ar trebui sa tinem pasul cu ceea ce este modern, caci sali de forta si terenuri exista. Dar se prefera pregatirea la munte, in continuare, din comoditate, din rutina, etc. Repet nu postez ca sa critic pe cineva, doar ca sa semnalez ca pregatirea de iarna trebuie modernizata, dupa metode actuale.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button