UTA Arad

Echipa lui Roland Nagy, învingătoare la turneul de rămas bun





Dacă dimineață, în penultima lor zi a cantonamentului de la Moneasa, „alb-roșii” au mai „vizitat” odată platoul dintre Dezna și Laz pentru a adăuga la „palmares” încă 6 kilometri parcurși într-un ritm alert, după-amiază, s-a jucat fotbal. Pe covorul de zăpadă așternut pe terenul de la poalele Cetății Dezna, utiștii s-au împărțit în trei echipe de câte 9 jucători, dar, pentru că Filaret (nevralgie intercostală) și Dobrean (dureri la gleznă) au rămas la hotel, iar Copil s-a întors încă de joi la Arad cu fizioterapeutul Zsolt Nagy,  a fost nevoie și de întăriri din staff.

rusZis și făcut. Roland Nagy a coordonat o echipă, ce i-a mai avut în component pe Botiș, Strătilă sau Rus, Cristi Todea a făcut perece la mijloc cu Chindriș, iar Cristi Păcurar l-a luat lângă el pe directorul sportiv, Claudiu Drăgan. Arbitrat de Sebastian Huțan, „turneul de rămas bun Moneasa 2016” a fost câștigat de trupa antrenorului principal. „Dulăul” și „Iedul” au fost nevoiți să se mulțumească cu pozițiile doi, respectiv trei, primind și obișnuitele tachinări din partea câștigătorilor.

Mâine dimineață, utiștii transpiră pentru ultima oară la Moneasa. Dacă traseul o permite, jucătorii echipei fanion a Aradului vor avea parte de „excursia”, de 7 kilometri, la cabana Izoi, iar dacă nu, se vor întoarce la „locul crimei”, între Dezna și Laz. La revenirea la Arad, jucătorii „Bătrânei Doamne” vor primi liber până luni. Miercuri, e programat al doilea amical al iernii și tot împotriva celor de la Șoimii Pîncota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button