Fotbal judetean

Remiză înainte de cantonament: Lunca Teuz Cermei – Millenium Giarmata 1-1





Reunită de aproape două săptămâni, vicecampioana toamnei în Liga a 4-a Arad și-a măsurat forțele cu „lantern roșie” a seriei a IV-a a Ligii a 3-a. Deși a dominat marea parte a meciului și a și deschis tabela, prin șutul la colțul scurt al lui Vereș, Cermeiul a trebuit să se mulțumească cu remiza. Trif l-a învins pe Fl. Rusu direct din lovitură liberă de la marginea careului și, în ciuda ocaziilor de pe final ale „alb-roșiilor”, partida s-a terminat la egalitate: 1-1.

„Am făcut o primă repriză bună, spre foarte bună, peste nivelul de pregătire la care suntem. După 60 de minute, am făcut schimbări în prima echipă și Giarmata a intrat în joc. Au și marcat spre final, dar tot noi am fost mai periculoși chiar dacă am jucat în zece după eliminarea lui Adi Rusu. Până la urmă, am rămas cu un antrenament util, împotriva unei echipe de eșalon superior”, a afirmat Mircea Aslău, antrenorul Cermeiului. În replică, Răzvan Leuca, antrenorul-jucătoru al timișenilor, a punctat: „Am dat peste o echipă mult mai experimentată decât a noastră, care cu siguranță are șanse mari să câștige campionatul. Nouă ne-au și lipsit câțiva jucători importanți, ca și Gaiță, Gîrba sau Butura. Sperăm să creștem de la meci la meci, căci ne așteaptă un retur foarte greu”

Formații:

Cermei: Fl. Rusu – Popa, Cotoc, A. Rusu, Suslak – N. Varga, Nistor (M. Varga) – Purece (Berar), Vereș (Brîndușe II), Ghergar (Cîndea) – Bulza (Brîndușe  I).

Giarmata: Luca – Soare, Domșa, Andrei, Petri – Artimon, David, Corlățean, Dumiter, Diarra – Trif. Au mai jucat: I. Kalanyos – Stoica, A. Kalanyos, Mașniță, O. Filip.

Toți fotbaliștii folosiți astăzi la amicalul cu Millenium, plus portarul junior Akos, vor urca mâine la Moneasa. „Ghergar e rezolvat, a revenit de la Cugir, iar UTA ni l-a împrumutat nouă. Ousmane susține probe în afara țării, încă așteptăm un răspuns de la el. Mai suntem în discuții cu încă unul-doi jucători, dar încă nu am perfectat nimic”, ne-a mai mărturisit Mircea Aslău. Cermeiul face pregătire la munte până sâmbăta viitoare.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button