UTA Arad

Izoiul – cucerit de mulți debutanți în „alb-roșu”





Echipa fanion a Aradului a încheiat ieri stagiul de pregătire de la Moneasa cu atacarea vârfului Izoi. Pentru mulți utiști, cei tineri, plus noii sosiți: Roman, Murakami sau Curtuiuș, a fost prima cursă spre cabana din vârful muntelui, în total peste 7 kilometri în pantă pe un strat de zăpadă destul de consistent.

Nu toți utiștii au terminat cursa, dar printre cei care au făcut-o se numără: Chindriș (primul sosit după aproximativ 28 de minute), Tănase, Man, Vlad, Roman, Rus, Jorza, Petre, Hlistei, Costin, Moza, Curtuiuș, plus „secundul” Cristi Todea.

Până la urmă, important este că în afara lui Copil, Dobrean și Filaret (acesta din urmă menajându-se doar în ultimele două zile datorită durerilor insuportabile la coaste), toți au încheiat în picioare cantonamentul fizic de la Moneasa, iar de luni își pot relua pregătirea, cu accent pe partea tehnico-tactică de data aceasta.









Un comentariu

  1. Bravo lor. Dar sunt multi dintre juniori care nu au jucat prea bine la echipa a doua de ce sa ne facem mari sperante cu ei la prima echipa.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button