Fotbal judetean

Mailatul repornește „motoarele” fără nicio noutate în lot





Una dintre prezențele constante ale ultimelor două decenii în Liga a 4-a se află în fața unei primăveri de tranziție. Voința Mailat nu are mari așteptări de la retur, dar asta nu înseamnă că nu va încerca să scoată maxim din fiecare partidă.

„Alb-verzii” demarează pregătirile chiar mâine, fără nicio noutate în lot. În schimb, față de tur, Voința nu mai contează pe fotbaliștii de bandă dreaptă, Mușat și Sîrbu, ale căror împrumuturi de la Sînicolau Mic au expirat și atacantul Moise, plecat la muncă în Anglia. „Plecăm la drum câți suntem, apoi, pe parcurs, poate o să reușim să mai aducem măcar unul-doi fotbaliști. Obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare, eu zic că vom face punctele să reușim să îl îndeplinim. Mergem în continuare pe mult tineret, să vedem ce iese”, ne-a mărturisit Radu George, care se află la al zecelea sezon pe banca Mailatului.

În această săptămână, „alb-verzii” au programate trei antrenamente, dar și un prim amical, sâmbătă, cu Șimandul. Apoi, se va merge cu două ședințe de pregătire săptămânale și tot atâtea partide de verificare. UTA II, Orțișoara (în dublă manșă), Zăbrani și UTA 2000 sunt adversarii din amicale ale grupării prezidate de Laszlo Molnar.









Un comentariu

  1. au adus un fundas cernat de la tarnova .vad ca domnul radu george nu spune nimic de acest jucator

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button