SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Suciu a revenit la Pîncota, miercuri redebutează cu UTA





În cele din urmă, insistențele lui Pavel Piroș au prins contur și Cornel Suciu e din nou „șoim”. Tânărul fotbalist a evoluat timp de două sezoane în Podgorie (unul în Liga a 2-a și celălalt în Liga a 3-a) sub formă de împrumut de la Viitorul Constanța, dar în vară a ales Caransebeșul. Pentru „gugulani” a evoluat în opt partide în prima parte a stagiunii, dar odată cu desființarea grupării cărășene s-a aflat în postura de a-și găsi un alt angajament. Oferte a avut de cluburi de ligile doi și trei, dar a optat pentru o revenire în „alb-negru”, unde-și reîntâlnește foștii colegi.

În această dimineață, Suciu a făcut un prim antrenament sub comanda lui Ionuț Popa, urmând ca în aceste zile să semneze noul contract cu pîncotanii. Probabil, „Mister” îl va folosi pe postul de fundaș central, acolo unde Pascariu și Dubeștean nu au dubluri, dar intențiile antrenorului Pîncotei vor putea fi descperite miercuri, cu ocazia amicalului cu UTA. Acesta începe la ora 11 și se va disputa pe terenul  „Șega”.

Se aude, însă, că ar fi posibil ca jucătorii Pîncotei să boicoteze testul cu „alb-roșii”, dar și antrenamentele săptămânii și asta pentru că nimeni din conducerea clubului nu le răspunde concret la niște întrebări care-i macină încă de la reluarea pregătirilor.









Un comentariu

  1. Ce răspunsuri sa le mai dea??? Sa vina președintele cu banii la jucători,ca nu de mult spunea pe sportarad ca nu are nici o datorie la nimeni :)))) bună asta.Dacă nu poate,ca la orice club:DEMISIA! Poate vine altul care vrea și poate!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button