Fotbal judetean

Deviza Cermeiului la Moneasa: „Calitate, nu cantitate”





Lunca Teuz Cermei este cea mai grăbită divizionară a patra în cantonamentul de iarnă. Vicecampioana de toamnă a terminat cea de-a patra zi plină la Moneasa, o zi în care, ca de obicei, Mircea Aslău a încercat să îmbine utilul cu plăcutul.

În prima parte a zilei, pe lângă înviorarea pe care Florin Rusu le-o „servește” elegant tinerilor în fiecare dimineață de la ora 7  până la primul pod din drumul spre cabana Izoi, „alb-roșii” s-au duelat cu „bucăți” de opt, șase, patru sute în pantă. Absolut toți jucătorii ai Cermeiului, în frunte cu veteranii Norbi Varga și  Adi Rusu,  au terminat în picioare și această ședință de pregătire, pentru ca după-amiază lucrurile să fie ceva mai ușoare.

bulzaPe mini-terenul sintetic din incinta Taberei din Moneasa, mingea a circulat cu ocazia diferitelor jocuri tematice. Și pentru că au avut de apărat o poartă de handbal, Florin Rusu și Alex Mitrea (împrumutat de la Ineu împreună cu Pușcaș pentru acest antrenament) au fost în mare formă. Singura regulă a fost fără… mănuși și căciuli, temperatura de peste 10 grade Celsius încurajând decizia luată de veterani care au dorit să scoată maxim de la mai tinerii lor colegi. A fost și un „duel” al fraților Rusu, Adrian punându-l la un moment dat în dificultate pe Florin cu un voleu din apropiere, fază la care Aslău nu s-a putut abține: „Trage cât poți, că doar nu-i fratet-o!”

bulzaaslauCert este că absolut toți cei 17 componenți ai lotului și anume: Fl. Rusu, Akos – portari; Popa, Cotoc, A. Rusu, Suslak, N. Varga, Nistor M. Varga, Purece, Berar, Vereș, Brîndușe I, Ghergar, Cardea, Bulza,  Brîndușe  II – jucători de camp nu acuză nicio problemă de ordin medical după cele patru zile de pregătire centralizată. „Deviza noastră este calitate nu cantitate”, a ținut să precizeze Adi Rusu, fotbalist care a îmbrăcat de-a lungul carierei tricoul celor de la UTA, Rapid, FC Brașov sau Pandurii Târgu Jiu.

Joi, la Moneasa, a ajuns și președintele clubului, Petre Bulza, pentru a se asigura că băieților nu le lipsește nimic, dar și pentru a mai achita ceva restanțe pe luna…ianuarie.

 

Un comentariu

  1. Nu cred ca echipa din Cermei o sa faca fata intr-un esalon superior, char daca a inceput sa adune si o serie de elefanti care nu-si mai gasesc de lucru ptr.ca de fotbal sunt total straini!Ma refer aici LA vARGA ,A.rusu ,unde la ce echipe de fotbal ar mai face fata?!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button