Fotbal judetean

Primarul Cermeiului a decretat: „Vrem Liga a 3-a în comună, chiar dacă ne batem cu orașe importante din județ”





Gloria Lunca Teuz Cermei este prima divizionară a patra arădeană ce a trecut prin „furcile caudine” ale unui cantonament de iarnă. Mircea Aslău și-a „stors” elevii timp de o săptămână la Moneasa, alături de jucători, pentru ridicarea moralului, aflându-se și primarul comunei din Câmpia Teuzului.

Ioan Vesa a vorbit pentru prima oară răspicat despre obiectivul echipei „alb-roșii” pentru actuala stagiune. „Nu o să mai dăm înapoi, suntem foarte hotărâți să aducem  Divizia C la Cermei . Am realizat deja forte multe la club, ne-am pus pe picioare din toate punctele de vedere, eu zic că suntem pregătiți să atacăm promovarea. Lupta se anunță, însă, foarte dificilă, dintr-un anumit punct de vedere. Restul echipelor aflate sus în clasament reprezintă orașe, între care Chișineu Criș este foarte dezvoltat. Acolo a mai ajuns și Alin Drăgan, un fotbalist și un băiat de mare caracter, care este o mare pierdere pentru noi și un câștig important pentru Criș. Dar, pe de altă parte, noi avem mare încredere în băieții noștri. Se vede cu ochiul liber că tinerii cresc frumos lângă cei cu experiență și caracter deosebit, ca frații Rusu, Varga și alții. Nu am mai avut demult un lot atât de unit și valoros la Cermei. De fapt de pe vremea lui Mircea Morar sau Sandu Leah nu am mai fost atât de sus din punct de vedere fotbalistic”, susține edilul Cermeiului.

Întrebat dacă în cazul unei promovări se va forța și o prezență pe scena a doua a fotbalului românesc, Vesa a fost ferm: „Nu o să putem mai mult de Liga 3-a. Vedem și noi ce se întâmplă la Pîncota, ce este și în municipiu, unde nu se poate termina un stadion. Fotbalul îl facem pentru public, vrem să aducem echipe din alte județe la Cermei, din orașe importante ale României, dar nu ne vom întinde mai mult decât ne permite plapuma. Primăria din Cermei, împreună cu investitorii, oameni de suflet pe care îi avem lângă noi, în frunte cu Petre Bulza, nu avem niciun fel de probleme în a asigura un buget de Liga a 3-a, dar mai mult nu se pune problema. Sau cel puțin asta cred eu acum”.

În fine, în această vară, lângă terenul din Cermei, ar trebui să „răsară” o bază sportivă modernă, prevăzută și cu spații de cazare pentru fotbaliști și staff. „Nu e mini-hotel așa cum se vorbește prin județ, ci vom construi o bază sportivă. La parter o să fie o sală de fitness și forță pentru toată comuna, bazin, saună, iar sus într-adevăr vor fi spații de cazare. Probabil, băieții vor fi cazați acolo două-trei zile pe săptămână în preajma jocurilor oficiale. Dar, repet, toți locuitorii comunei noastre sunt așteptați la noua bază sportivă, nu e doar pentru fotbaliști”, a ținut să mai precizeze Vesa.









Un comentariu

  1. si asta vrea champions league…….dupa care o sa planga…..ca nu are bani….si desfiinteaZA echipa……….

    0
    0
    1. omul a spus clar ca nu vrea mai mult decat liga a 3 a pentru ca a vazut ce s-a intamplat la pancota. ce e asa greu de inteles?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button