National Sebis

Victima unei alte divizionare secunde: Unirea Tărlungeni – Național Sebiș  2-0





 

La ieșirea din cantonamentul de la Băile Tușnad, sebișenii s-au oprit la Tărlungeni,  pentru „duel” cu formația locală de Liga a 2-a. Naționalul nu a scăpat de vechile metehne, adică începuturile slabe de meci, așa cum s-a întâmplat în campionat la Timișoara (cu ASU Poli),  Cugir și Rovinari (cu Pandurii II).

După o jumătate de oră, brașovenii conduceau cu 2-0, după reușitele semnate Damian (dintr-un penalty făcut de Țoca) și Sorin Marin. Apoi, echipa de pe Crișul Alb și-a revenit, și-a creat și câteva ocazii importante, prin Velici, Negoescu, Susan, Zurbagiu sau Rus, dar tabela a rămas neschimbată până la final: 2-0.

„Sunt mulţumit de modul în care jucătorii s-au pregătit în acest cantonament, dar şi de acest amical cu Naţional Sebiş în care am făcut o primă repriză foarte bună. Vom continua pregătirile la baza proprie şi vom mai juca cîteva meciuri amicale. Ne aşteaptă un sezon dificil în care avem ca obiectiv salvarea de la retrogradare şi cred cu tărie că îl putem îndeplini”, a declarat Dan Bona, antrenorul brașovenilor, după amicalul cu Naţional Sebiş,

„A fost un test util, cu o formație de ligă secundă, agresivă, care ne-a călit în perspectiva returului de foc ce ne așteaptă”, a spus și Rică Neaga, tehnicianul sebișenilor.

Formații:

Tărlungeni: Perianu- Vlăsceanu, Forika, Şerban, Bucur – Monea, Burlacu, Minciună, Sorin Marin – Petra, Damian. Au mai jucat: Mihok, Burlui – Potecu, Vasiloi, Păduraru şi Petrean.

Sebiș: Bujor – Bogdanovici, Țoca, Stupu, Cherecheș – Mihuța, Zurbagiu, Avramescu, Susan – Velici, Negoescu. Au mai jucat: Petrovici, Neacșu, Radu, Rus, Dăruială.

În această iarnă, sebișenii au mai fost învinși de divizonarele secunde Mioveni și FC Brașov, cu 2-0 și 6-1, dar au și remizat (2-2) cu Universitatea Cluj. În primul amical al iernii, trupa lui Neaga a pierdut 3-1 la Timișoara, cu prim divizionara ACS, pentru ca singura victories ă vină în urmă cu două zile: 3-2 cu AFK Csikszereda.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button