Fotbal judetean

Maghici – Piț, noul cuplul de antrenori (și) la Curtici?





Divizionara a patra de la Graniță trece prin schimbări la nivelul băncii tehnice. Odată cu plecarea lui Dan Țapoș la UTA, Dinu Maghici ar avea nevoie de un ajutor la cârma Frontierei Curtici, iar prietenul și noul său coleg de la Viitorul (foto, împreună cu grupa 2004 la plecarea în cantonamentul din Ungaria) e cel mai vehiculat nume. „Sunt șanse mari să ne înțelegem cu Adrian Piț și pentru postul de antrenor secund. El ne-a fost propus deja ca jucător, dar am dori să extindem colaborarea cu el. Îl mai avem și pe Andrei Pleșca ca variantă de jucător-antrenor, probabil, în zilele următoare vom stabili exact formula în care vom continua pe banca tehnică”, ne-a mărturisit Mihai Sîrbuț, președintele Frontierei.

sarbutMarți, Dan Țapoș a condus ultimul antrenament la Curtici chiar în calitate de antrenor principal și asta pentru că Maghici a fost în cantonament cu grupa 2004 de la Viitorul. „Îi mulțumesc lui Dan pentru colaborare, mă bucur pentru el că a urcat din nou, chiar la echipa fanion a județelui. În calitate de președinte al Frontierei Curtici, sunt mândru că de la noi au plecat mai sus, chiar la UTA, și Radu Anca sau Sebastian Huțan”, a adăugat Sîrbuț.

Mâine, curticenii joacă un amical la Șimand, pentru ca duminică să se plece într-un cantonament de 6 zile la Moneasa. „În funcție de ceea ce va solicita și Dinu Maghici după cantonament, s-ar putea să mai transferăm un fotbalist. Ne-ar interesa în special un fundaș central”, a mai punctat șeful curticenilor.

În această iarnă, Frontiera s-a despărțit de Păcurar, Androne, Curt și Gheorghieș, în timp ce la capitolul achiziții găsim nume importante, precum cele ale lui Potoreț, Flavius Pavel sau Adrian Piț.

Pe lângă testul cu Șimandul, până la reluarea campionatului în eșalonul patru, Curticiul își mai măsoară forțele cu Unirea Sîntana și CS Ineu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button