Fotbal judetean

Șapte transferuri mari și late la Aqua Vest, Neluțu Ardelean – cel mai important nume





Una dintre formațiile ce-și propun să iasă din subsolul clasamentului în returul Ligii a IV-a a avut o campanie de achiziții foarte activă. De altfel, acest lucru era mai mult decât necesar, având în vedere faptul că în toamnă Aqua Vestul a pierdut mulți jucători, iar între timp i-a mai pierdut și pe Corbu (plecat la Șeitin) și Gherasă (accidentat grav).

Managerul Roland Balaj a întărit echipa în toate compartimentele, mai puțin între buturi, unde încă așteaptă niște răspunsuri. Pe linia de fund au sosit Roli Sandu (revenit de la echipa de tineret a lui Bekescsaba), Zaharia (ex. Șetin), Betea (ex. Sîntana), la mijloc – Leuca (Felnac) și Trif (Șepreuș), în timp ce atacul a primit nume importante precum cele ale lui Herlo (la a treia „descălecare la Șofronea) și Neluțu Ardelean (foto). Ajuns la 44 de ani, fostul „telefonist” a dat Șimandul pentru echipa prietenului său, Mihai Petcuț și se anunță una dintre principalele „guri de tun” la Aqua Vest. Totodată, pe filiera Curtici, ar mai putea veni la Șofronea și fundașul Curt și atacantul Gheorghieș, fotbaliști care și-au cerut plecarea de la Frontiera.

În altă ordine de idei, să mai spunem că trupa lui Petcuț a pierdut amicalul din weekend, de la Felnac, cu 2-1. „Dublei” lui Băd i-a răspuns doar Herlo, ultima partidă de verificare a „instalatorilor” fiind programată sâmbătă, acasă, cu Păulișana Păuliș. Aqua Vestul debutează în campania de primăvară cu un joc pe teren propriu în compania Zăbraniului lui Pința.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button