Baschet

Consultări – soluţia găsită de MTS în răspunsul dat conducerii Univ Golidş ICIM





Oficialii Univ Goldiş ICIM Arad au trimis, în urmă cu ceva vreme, o adresă MTS-ului cu privire la stuaţia dramatică prin care trece nu doar clubul arădean ci mai tot sportul românesc. Răspunsul venit din partea forului condus de Elisabeta Lipă este descurajator.

În finalul răspunsului primit de la MTS se arată: ”Primim numeroase semnale din țară despre situația financiară dificilă prin care trec multe din cluburile sportive cu rezultate deosebite în competițiile naționale și internaționale și care se bazează pe sprijinul financiar de la bugetul de stat și de la bugetele locale. Pentru armonizarea și perfecționarea cadrului legislativ referitor la finanțarea sportului, Ministerul Tineretului și Sportului intenționează să demareze consultări cu toate părțile implicate: ministere, autorități ale administrației publice locale, instituții cu atribuții în domeniul sportului”.

Prin urmare, totul rămâne ca la început, adică soluțiile de revigorare a fostei multiple campioane a României la baschet feminin rămân reduse, ca să nu spunem inexistente









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button