Liga a 2-a

Deplasarea Brașovului la Arad, rezolvată de un om de afaceri local





Formația de la poalele Tâmpei a avut o săptămână extrem de agitată. Printre probleme de ordin financiar și perspectiva falimentului, brașovenii au găsit totuși resursele să-și completeze staffului tehnic, dar și lotul de jucători. Le mai rămâne de rezolvat o problemă și anume…deplasarea de la Arad.

În ajutorul „galben-negrilor” a sărit Simon Maurer, un om de afaceri local, care a plătit un avans din contractul de sponzorizare pe luna martie. Mai mult, săptămâna viitoare, Maurer va achita şi restul banilor, sumă care va acoperi toate cheltuielile de organizare a meciului cu Unirea Tărlungeni.

În altă ordine de idei, sponsorul tehnic al echipei, firma de echipament sportive D-Play-Cerbis Fotbal a sărit și el în ajutorul formației lui Stere și Szabo prin confecționarea unor tricouri simple de bumbac cu mesajul ”Steagu’ nu moare”. Fiecare suporter care dorește să pună mâna la salvarea lui FC Brașov poate achiziționa tricoul respectiv pentru 39 de lei, 15 lei din această sumă urmând să intre în contul grupării ardelene.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button