UTA Arad

Fanii „Bătrânei Doamne” îl atacă dur pe șeful bazelor sportive din Arad





Aseară, cu mai puțin de două zile înainte de primul meci oficial al anului, antrenorii Bătrânei Doamne au participat la o întâlnire cu suporterii. Iată concluziile discuțiilor:

”Roli Nagy, Cristi Păcurar, Cristi Todea şi Dan Ţapoş au avut amabilitatea să discute cu noi despre ceea ce urmează în sezonul de primăvară ce va începe sâmbătă, prin meciul de la  ora 11.30 contra celor de la FC Braşov. Ne-au asigurat că vor depune toate eforturile pentru a câştiga fiecare meci, fiind încrezători în potenţialul de grup al echipei noastre. La rândul nostru, le-am transmis că cel puţin din punctul de vedere al Suporter Club UTA şi al grupului organizat de suporteri din peluză, nu va exista presiune pentru obţinerea promovării, pentru noi fiind mult mai important că UTA există, este un club stabil şi că, treptat, îşi recâştigă din ce în ce mai mult încrederea şi respectul iubitorilor de fotbal din Arad şi din ţară. Le dorim succes şi mult spor la treabă tuturor celor care lucrează în cadrul clubului, de la juniori la stafful administrativ, şi îi felicităm pentru toate eforturile pe care le fac pentru UTA!

Din păcate, munca celor din club este în continuare efectiv sabotată de responsabilii cu întreţinerea bazelor sportive ce aparţin de primărie prin lipsa lucrărilor necesare de întreținere a suprafețelor de joc de pe terenurile Motorul, Sânicolau Mic, ICRTI, dar și printr-o obtuzitate nesimțită de-a dreptul. Suntem nevoiţi să-l aducem din nou în discuţie pe acelaşi  Marin Dugăeşescu, cel care prin inactivitatea sa a făcut ca UTA să nu se antreneze în Arad în această perioadă de pregătire, la fel ca și în anii precedenți. De când Dugăeșescu este șeful bazelor sportive din Arad, nimeni nu mai are voie să le folosească în niciun anotimp, și nici nu se iau măsuri pentru îmbunătățirea lor. Astfel s-a ajuns în situaţia halucinantă în care jucătorii UTA-ei nu au avut ocazia să calce iarba terenului Motorul nici măcar în preziua primului meci din sezon, pentru a nu distruge terenul care oricum se va prezenta într-o stare foarte proasă la ora meciului cu FC Brașov! Oare ce echipă care se respectă se mai află în situaţia noastră? Ne întrebăm cu această ocazie următoarele:

 1. Cetăţeanul Marin Dugăeşescu urăşte tot ce înseamnă UTA sau fotbalul arădean? Dacă antrenorul echipei îşi asumă responsabilitatea de a face un antrenament pe terenul Motorul cu săptămâni înainte de primul meci oficial, de ce nu este lăsat? UTA a fost nevoită să găsească tot felul de terenuri din câmp pentru antrenamente, cele din Arad fiind ori impracticabile, ori având accesul interzis pentru echipa fanion a orașului, de altfel singura echipă de fotbal care a mai rămas în Arad.

2.  Angajatului Primăriei Municipiului Arad, Marin Dugăeşescu, i se permite să aducă prejudicii financiare instituţiei prin refuzul de a da curs unei cereri de închiriere contra cost a unei baze sportive?

Amintim că Suporter Club UTA a depus la Primărie sesizări cu privire la starea precară a bazelor sportive pe care le poate folosi UTA, subliniind în mod special activitatea dăunătoare UTA-ei a lui Marin Dugăeşescu şi cerând superiorilor săi să-i evalueze activitatea şi să-l sancţioneze. Nu am primit răspuns, nu s-a luat nicio măsură, individul e tot acolo şi are un comportament abuziv și neprofesionist.

Situaţia este deja absurdă, dar rezolvarea rămâne destul de simplă: ori pleacă Dugăeşescu, ori e dat afară, ori i se dă altceva de făcut.

Pentru noi doar UTA contează!”









Un comentariu

  1. U T A este iubită în toată țara pentru cea ce a reprezentat în fotbalul național.
    Orice activitate care promovează imaginea echipei ajută și la creșterea imaginii edililor implicați. Ce este bun pentru om, este bun și pentru mediul de afaceri. Sunt la 500 de km de Arad și nu voi înceta niciodată să fiu fanul devotat al echipei U T A. Promovarea este o certitudine dacă există implicația necesară.Când iubim U T A, IUBIM TOT !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button