SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Gurgu, despre Pîncota: „O echipă arțăgoasă, care se leagă de fiecare minge”





În jurul ore 15, delegația Șoimilor Pîncota au plecat spre Reșița, acolo unde mâine joacă primul meci pe puncte al anului. Pentru acest meci, Ionuț Popa are la dispoziție 18 jucători mari și lați și asta pentru că Pascariu e accidentat, iar Issa e suspendat. Irimia a rămas și el acasă, așa că rezerva lui Marius Cioară va fi Ovidiu Pașcalău.

Într-o situație specială se află juniorul Daniel Dan, căruia i-a decedat bunica. Fiind vorba despre persoana care l-a crescut, fundașul de 19 ani este foarte afectat, dar a acceptat să facă deplasarea împreună cu echipă și e apt de joc. „Am fost la Sintea Mare cu o coroană și am vorbit clar cu băiatul. I-am spus că în cazul în care nu se simte în stare să joace îl înțelegem, dar băiatul a dat dovadă de putere și profesionalism și e la dispoziția antrenorului. După-amiază va ajunge și la înmormântare”, ne-a mărturisit Pavel Piroș, președintele „alb-negrilor”.

În Valea Domanului, „șoimii” sunt așteptați de o formație nou nouță a reșițenilor. „Mi-aş dori să am inspiraţie în momentul alegerii primului 11. Din punctul meu de vedere, i-aş introduce în teren pe oricare dintre cei prezenţi, dar meciul nu îl putem începe decât cu un portar şi cu zece jucători de câmp. Elevii mei sunt conştienţi de importanţa meciului şi sunt dornici de victorie. Sunt convins că jucătorii care vor intra în teren îşi vor da viaţa şi vor juca cât mai bine, pentru că toată lumea este cu ochii pe ei. Şi noi vrem să le dăm o şansă de relansare a carierei. Pentru că au fost la Liga a III-a, unii dintre ei au fost şi la Liga a IV-a, foarte puţini au jucat la Liga a II-a şi mai sus. Suntem o echipă nouă, lucrăm de o lună de zile, abia ne cunoaştem, dar sper ca atunci când intrăm în teren să jucăm cât mai bine şi să ieşim cu fruntea sus după terminarea celor 90 de minute. Aceasta însemnând să facem meciuri din ce în ce mai bune, iar în două-trei etape să avem un număr cât mai mare de spectatori, pentru că oamenii vin la stadion să vadă un spectacol, să vadă actorii care sunt în teren şi modul de exprimare al lor să fie cât mai… fotbalistic”, a spus antrenorul Carol Gurgu, citat de Express de Banat.

Despre Şoimii Pâncota, Gurgu a spus pentru aceeași sursă următoarele: „Este o echipă arţăgoasă, o echipă care se leagă de fiecare minge, este o echipă care are jucători cu experienţă. Dar noi încercăm să ne prezentăm la meci cu cea mai bună formulă de echipă. Toţi jucătorii noştri sunt tineri, eu mă bucur că domnul Rufă a avut încredere în mine, că mi-a dat mână liberă să adun băieţi din toată ţara. Din cei care au venit în probe, cred că i-am ales pe cei mai buni, iar la ora jocului mi-aş dori să îşi dea viaţa pe teren, să joace cât mai bine şi să avem un rezultat cât mai bun. Indiferent de deznodământul jocului, aş dori să iasă cu fruntea sus, spunând: am făcut tot ce am putut pe teren”.

Mâine, începând cu ora 11, cel mai probabil se vor înfrunta următoarele echipe:

Metalul Reșița: Zimmermann – Vlad, Kis, Crăciun, Julei – Anghel, Kopre, Botezatu, Ponoran – Vitorovic, Chira.

Șoimii Pîncota: Cioară – Dan, Crișan, Dubeștean, Siminic – Fuchs, Pavel – Leucuța, Dragalina, Pirtea – M. Ion.

Arbitri: Flavius Roșu (Timișoara) – Raul Ghiciulescu și Călin Cimpoieru (ambii din Lugoj). Rezervă: Ionela Peșu (Craiova).

Observatori FRF: Fevronia Ion (Craiova), Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button