UTA Arad

UTA – FC Brașov, primul derby al anului în Liga a 2-a – sub semnul stării precare a gazonului





Echipa fanion a Aradului își reia parcursul în seria de Vest a ligii secunde în compania unei alte pretendente la promovare.  Importanța întâlnirii a fost sesizată de posturile TV, Digi și Dolce Sport, care vor transmite confruntarea din UTA și FC Brașov începând cu ora 11,30.

Din păcate, starea gazonului din Aradul Nou se anunță foarte proastă din pricina precipitațiilor abundente din ultimele zile. Antrenorii „alb-roșiilor” au pomenit și ei de acest risc în întâlnirea de joi seara cu fanii, amintindu-și – totodată – că antrenamentele efectuate pe un teren de iarbă  în această perioadă competițională au fost foarte puține.

La rândul lor, brașovenii s-au lovit de lipsa terenurilor din municipiul nostru. Solicitându-le arădenilor o suprafață de joc pentru antrenamentul oficial, „stegarii” au fost „exilați” la Horia. Conform așteptărilor, ardelenii au venit la Arad fără accidentații Poverlovici și Avram, dar contează pe achizițiile last minute Manole și Madeira.

De la UTA lipsesc doar Dobrean (accidentat) și Burlă (suspendat), prin urmare sunt mari șanse să vedem evoluând următoarele echipe:

UTA: Miron – Polgar, Botiș, Gligor, Filaret – Strătilă, Chindriș, Tănase, Hlistei – Man, Curtuiuș.

FC Brașov: Iacob – Vagner, Istrofor, Georgescu, Vlad Munteanu – Manole, Pană, Al. Coman, Andor – Matei, Ene

Arbitri: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin) – Mihai Marica (Bistrița), Adrian Mărginean (Aiud). Rezervă: Nicolae Botaș (Timișoara).

Observatori FRF: Dan Jiga (Bistrița), Daniel Sabău (Zalău)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button