National Sebis

Victorie în ultimul amical: CSM Lugoj – Național Sebiș 0-1





Pe terenul din localitatea timișană Ohaba, două dintre divizionarele trei care vor încrucișa armele și în campionat s-au întâlnit într-un meci amical util pentru ambele tabere.

Disputa a fost decisă de reușita lui Keita, venită după o oră de joc. Senegalezul, care a jucat al doilea vârf, a marcat cu capul după o centrare venită de pe partea dreaptă de la Rosenblum. În special pe final, când gazdele au lăsat garda jos în căutarea golului egalizator, sebișenii au mai avut și alte oportunități. Lugojul a acuzat și o decizie a arbitrului de centru, care în opinia lor, în minutul 84, a mutat faultul de penalty la marginea careului, transformându-l într-o lovitură liberă rămasă fără rezultat.

„A fost o ultimă repetiție foarte utilă pentru noi, înainte cu o săptămână de primul meci oficial. S-a jucat pe un teren bun, ce a absorbit foarte bine ploile căzute în ultimele zile și de aceea partida a avut ritm și ocazii de gol. Păcat de ratările lui Porcescu, Poiană sau Pleșcan și de faza golului lor. A contat mult experiența lui Keita, care în ciuda staturii mai scunde, a reușit să marcheze cu capul datorită plasamentului excelent. Dar, eu sunt mulțumit de băieți, care s-au ridicat de multe ori la înălțimea adversarului mai bine cotat și au făcut un antrenament complet, arătându-mi – totodată – mie aspectele la care mai trebuie să lucrăm în următoarele zile”, ne-a mărturisit Cosmin Petruescu, antrenorul Lugojului.

La rândul său, Călin Cojocaru, managerul general al Naționalului a spus: „Am jucat pe un teren foarte bun pentru condițiile meteo din ultimele zile, ne-am atins scopul acestei deplasări. Prima repriză a fost mai echilibrată, apoi cred că am controlat ostilitățile”.

Formații:

Lugoj: Rusu – Rotea, Mardare, Miculescu, Roșie – Precupanu, Mîncean, Vlădia, Ardelean – Porcescu, Pîntea. Au mai jucat: Dobricean, Poiană, Pleșcan și Olariu.

Sebiș: Tomșa – Rosenblum, Stupu, Basic, Cherecheș – Rus, Sas, Mihuța, Z. radu – Keita – Oprea. Au mai jucat: Neacșu, Susan, Avramescu și Pricop.

Petrovici, Zurbagiu, Țoca, Negoescu și Velici au făcut un antrenament complet în această dimineață și nu au făcut deplasarea în Banat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button