UTA Arad

Urmele „simulărilor” lui Hlistei, Nagy recunoaște că urma să-l schimbe pe decarul utist





Arbitrul Marian Balaci le-a dat o mare mână de ajutor celor de la FC Brașov, eliminându-l pe utistul Hlistei în debutul reprizei secunde. Chiar dacă arădenii aveau 3-0 pe tabelă, omul în minus s-a simțit din plin și gazdele au tremurat pentru victorie până la ultimul fluier.

E greu de intrat în mintea „centralului” severinean în momentul în care a scos cel de-al doilea avertisment la adresa lui Cătălin Hlistei și tot pentru simulare. Arădeanul căzuse departe de buturile lui Iacob și asta pentru că Madeira intrase cu ambele picioare în față. Poate că „decarul” alb-roșiilor nu a căzut atât de natural pentru simplul fapt că nu ar fi dorit ca piciorul său să arate și mai rău decât în imaginea de față. Chiar am putea spune că urmele ce apar pe stângul lui Hlistei sunt mărturie clară ale celor două „simulări” pentru care UTA a riscat să piardă un meci ce-l controla clar.

La finalul partidei, Roland Nagy a mărturisit faptul că Hlistei era primul fotbalist care ar fi trebuit înlocuit în „garnitura” utistă. „Aveam în vederi faptul că Tănase și Hlistei aveau cartonașe galbene, chiar doream să facem schimbări ținând cont de acest aspect. Pe Hlistei chiar ne pregăteam să-l înlocuim, oricum nu cred că a fost rea intenție din partea lui la faza la care i s-a dat al doilea cartonaș galben. Dar, revenirea Brașovului nu s-a datorat doar eliminării, ci și faptului că nu am închis partida celor două-trei situații de singur cu portarul”, a spus antrenorul principal al arădenilor la finalul întâlnirii.









Un comentariu

  1. Cu tot respectul pt Hlistei, cateodata exagereaza, nu stiu daca aceste urme sunt de la acele faulturi, totusi a luat doua galbene pentru simulare, nu doar unul, asta spune ceva! Nu e prima data cand abuzeaza de asa ceva si nu e normal! E urat sa trisezi, daca continua faza era mult mai castigat! Messi nu se arunca, nu simuleaza si continua jocul, duce mingea spre poarta. Cred ca tine de mentalitate, sunt sigur ca antrenorii nu l-au invatat asa ceva! Daca eram egalati avea si Hlistei partea lui de vina, pe langa Roly ca nu a stiut sa inchida jocul la 3-1, probabil nici nu avea cu cine.

    FELICITARI lui Tanase, l-am urmarit si a jucat excelent, exceptand una, doua pase gresite care sunt normale pe un asemenea teren greu, a facut o partida buna! A alergat, a recuperat, s-a batut pentru fiecare minge! Tanase, Manea sunt remarcatii partidei, Denis Man a fost la locul potrivit, dar e fragil inca, nu e peste Cipri Rus in atac!
    La Baia Mare e nevoie de alta tactica, cred ca va juca Burla pe stanga si Rus in atac!
    Felicitari pentru victorie, e bine sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa crestem de la joc la joc, insa mai e mult de munca! Sa nu uitam ca Brasovul s-a adunat cum s-a adunat si a avut jucatori imprumutati pe ultima suta de metri in primul unsprezece si tot ne-a pus probleme! Am scapat de Medias, Mioveni, Valcea, dar avem meciuri grele la Baia Mare si Chindia! In play-off se va vedea adevarata valoare, daca meritam sper sa promovam, la anul va fi mult mai greu si cheltuielile mai mari! Totusi in liga I e nevoie de intariri, acolo sunt echipe mult mai bune, cu jucatori masivi si bine pregatiti!

    0
    0
    1. ” ..Denis Man a fost la locul potrivit, dar e fragil inca, nu e peste Cipri Rus in atac!..”- Ieri, Denis Man , a fost super, schimbarea sa a declansat regresul echipei, Rus, din pacate, nu a aratat, ieri, mai nimic. Astept de la Rus sa ajunga titular, sa ne arate ca poate fi „omul potrivit, la locul potrivit”. Pe partea tehnica, insa mai are de acumulat, doar vointa si rezistenta fizica nu ajung pentru un varf autentic.

      0
      0
  2. Am vazut meciul la TV, cu reluari. Nici vorba de simulare, la al doilea galben, la Hlistei.Eliminarea a produs deruta, in aparare, UTA a facut presing sus, in terenul adverrs, iar Chindris a ramas singur la acoperire, De aici vraistea de pe centrul apararii. Dar sigur mai putem marca, cum mai puteam si primi. Pina la 3-0 Brasovul nu prea a contat, apoi a aparut superficialitatea. Chestia asta tine de atitudine, si nu artrebui sa se mai repete.

    0
    0
    1. NU a fost simulare, chiar si cei dela DIG TV au spuso ca nu avea practic ce sa facà ! Dar acest arbitru are un trecut destul de rusinos in fotbalul romanesc, sper sa il vedem tot mai rar pe la Arad !

      0
      0
  3. Cu tot respectul pt Hlistei, cateodata exagereaza, nu stiu daca aceste urme sunt de la acele faulturi, totusi a luat doua galbene pentru simulare, nu doar unul, asta spune ceva! Nu e prima data cand abuzeaza de asa ceva si nu e normal! E urat sa trisezi, daca continua faza era mult mai castigat! Messi nu se arunca, nu simuleaza si continua jocul, duce mingea spre poarta. Cred ca tine de mentalitate, sunt sigur ca antrenorii nu l-au invatat asa ceva! Daca eram egalati avea si Hlistei partea lui de vina, pe langa Roly ca nu a stiut sa inchida jocul la 3-1, probabil nici nu avea cu cine.

    FELICITARI lui Tanase, l-am urmarit si a jucat excelent, exceptand una, doua pase gresite care sunt normale pe un asemenea teren greu, a facut o partida buna! A alergat, a recuperat, s-a batut pentru fiecare minge! Tanase, Manea sunt remarcatii partidei, Denis Man a fost la locul potrivit, dar e fragil inca, nu e peste Cipri Rus in atac!
    La Baia Mare e nevoie de alta tactica, cred ca va juca Burla pe stanga si Rus in atac!
    Felicitari pentru victorie, e bine sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa crestem de la joc la joc, insa mai e mult de munca! Sa nu uitam ca brasovenii s-au adunat cum s-au adunat si au avut jucatori imprumutati pe ultima suta de metri in primul unsprezece si tot ne-au pus probleme! Am scapat de Medias, Mioveni, Valcea, dar avem meciuri grele la Baia Mare si Chindia! In play-off se va vedea adevarata valoare, daca meritam sper sa promovam, la anul va fi de mult mai greu si cheltuielile mai mari! Totusi in liga I e nevoie de intariri, acolo sunt echipe mult mai bune, cu jucatori masivi si bine pregatiti!

    0
    0
  4. Roli cine face echipa?! tu sau pacurar!!!!
    chindris e cel mai terminat , ai om in minus in fiecare meci cand joci cu el,dar probabil e ordin de la popica
    pot face pariu ca pana la sfarsitul campionatului esti secund

    0
    0
  5. Salutari, un meci bun facut de UTA, singura mare problema a UTA-ei in acest meci a fost partea stanga unde din pacate Gligor a fost foarte usor depasit, ambele goluri ale Brasovului au plecat de acolo el avand tendinta sa intre in centru de multe ori Hlistei facand toata banda iar pe faza ofensiva din pacate nu a avut nici macar o incursiune ofensiva Hlistei fiind obisnuit cu incursiunile ofensive ale lui Burla ( deaccea cred ca mai potrivit era Filaret). In momentul acesta cu tot respectul pentru Gligor el este o buna rezerva pentru Botis si Manea buni ambi in joc si sambata un plus si pentru Man,Miron, Tanase si Chindris (care in minutul 90 alerga ca in minutul 1).

    PS cred ca sambata batem la Baia Mare Forza UTA

    0
    0
    1. @ cico esti nedrept cu Gligor, ai fi putut sa-i contabilizezi si centrarile din lovituri libere, una soldata cu gol. Cel putin un gol primit, de UTA, s-a datorat faptului ca atacantul brasovean a dat cu capul , singur in careu, nemarcat, liber 2-3 m in jurul lui. Nu ca s-a centrat in careu e baiul, ci ca acolo, in mijlocul apararii , pe centru a cam fost deranj. Gligor este un foarte bun fundas central, chiar si pe stanga s-a descurcat, iar faptul ca joaca si la mijloc arata ca e foarte util.Botis si Manea au mai si gresit sambata, va reveni Burla, vom vedea ce solutii va gasi Roly, e bine ca are variante de ales, si pentru schimbari. De acord ca Man, Miron,Tanase si Chindris au fost printre remarcati. Nu stiu daca vom putea bate la Maramures, dar m-as bucura enorm, desi UTA nu cred ca va promova sezonul asta, nu din motive de joc, ci pentru chestii care nu tin de antrenori si jucatori.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button