UTA Arad

„Coșmarul” de la Dinamo – Foresta 4-5 îl urmărește pe Claudiu Drăgan





În minutul 55, tabela arenei din Aradul Nou arăta UTA – FC Brașov 3-0. A urmat golul lui Ene, eliminarea lui Hlistei și ratarea incredibilă a lui Strătilă și meciul rămânea deschis oricărui deznodământ. Când Matei a înscris pentru 3-2 cu zece minute înainte de final, lui Claudiu Drăgan i-a fost teamă să nu retrăiască clipele de coșmar de la Dinamo – Foresta, din urmă cu 16 ani.

„Iedul” a intrat atunci pe gazon în minutul 80, în plină perioadă de revenire a moldovenilor, care au întors scorul de la 0-4 la 5-4 în favoarea lor.  „Atunci mi-am dat seama pe propria piele că un meci e gata doar când fluieră arbitru. Și atunci ca și acum, echipa mea Dinamo a avut un avantaj reconfortant, ba chiar s-a jucat cu ocaziile la 4-1 parcă. Țin minte că Vlad Munteanu a scăpat singur și a finalizat la mișto, cu o scăriță, în bară…Pe final, chiar credeam că o să retrăesc coșmarul de atunci. Și un rezultat de 3-3 era rău pentru noi la cum s-a jucat 55-60 de minute”, spunea Drăgan după meci.

Pe de altă parte, directorul sportiv al UTA-ei ar mai putea scăpa de emoții odată cu oficializarea candidaturii sale la Primăria din Chișineu Criș.  Este puțin probabil ca Drăgan să mai ocupe o funcție oficială la echipa fanion a Aradului dacă se înscrie într-o bătălie politică.









Un comentariu

  1. Lasa Primaria, ramai la UTA. Acolo cat traieste dl Burdan, nu are nimeni nici o sansa!!! Apropos, din partea carui partid candidezi, sper ca nu … portocalii????

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button