National Sebis

Velici închide ușa Olimpiei: „La Sebiș până în vară și – probabil – după aceea”





La începutul anului s-a vorbit și chiar a apărut un material amplu în presă în care se anunța trecerea lui lui Gelu Velici de la Național Sebiș la Olimpia Satu Mare. Conform celor specificate acolo, fostul dinamovist urma să îmbrace tricoul „galben-albastru” cel târziu din startul sezonului viitor, dacă sebișenii nu i-ar fi dat drumul încă din această iarnă.

Acum, însă, fotbalistul susține că înțelegerea cu sătmărenii e nulă. „Am semnat ceva pe e-mail, dar nu intenționez să merg la Olimpia. Până în vară sunt sută la sută la Sebiș și – probabil – și după aceea. Dacă promovăm în Liga 2-a, sigur rămân, dar sunt șanse mari să continui și în Liga a 3-a și asta pentru că oamenii de aici mă apreciază și sunt foarte corecți cu mine. Poate, doar o ofertă de la Liga 1 să mă convingă să plec …”, ne-a mărturisit Gelu Velici.

Autor a 8 goluri în tur pentru sebișeni, timișoreanul speră ca randamentul său să fie și mai bun în primăvară, mai ales că a primit jucători de calitate lângă el. „E bine că au venit Negoescu și Keita, doi fotbaliști foarte buni pe faza de atac. Împreună, cred și sper că vom fi unul dintre punctele forte ale echipei în retur”, a adăugat atacantul de 23 de ani.

La un moment dat, în cantonamentul de la Băile Tușnad relațiile dintre Velici și antrenorul Rică Neaga nu au fost prea bune, golgheterul Naționalului fiind lăsat în afara lotului la unul dintre amicale. „Am discutat ca doi oameni maturi, la acea vreme vedeam puțin diferit lucrurile, acum suntem pe aceeași lungime de undă. Avem o relație obișnuită antrenor – jucător, poate chiar mai mult decât atât”, a clarificat fotbalistul.

În fine, Velici consideră că lupta pentru promovare din seria a IV-a a Ligii a 3-a va fi aprigă și se va da între trei-patru echipe. „Sigur, Poli e puțin favorită, cel puțin în fața noastră. Au 8 puncte în față și chiar dacă îi batem în meci direct vor mai rămâne 5. Dar, majoritatea echipelor din serie s-au întărit în această vară, echipele din frunte vor pierde puncte. Sperăm să nu o facem și noi, ci să fim constanți.  E foarte important cum începem sâmbăta viitoare, la Hunedoara, o victorie acolo ne dă din start avântul de care avem nevoie pentru un retur în care nu avem voie să facem prea mulți pași greșiți”, a încheiat Gelu Velici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button