UTA Arad

UTA – a treia etapă consecutivă pe micile ecrane!





Seria de foc a echipei fanion a Aradului e interesantă pentru cele două televiziuni ce produc partidele ligii secunde. După partida de la Râmnicu Vâlcea și cea de acasă cu FC Brașov, Digi și Dolce Sport vor transmite în direct și „descălecarea” „alb-roșiilor” în Dealul Florilor. În urma rundei din weekendul trecut, FC Baia Mare chiar a făcut schimb de locuri cu UTA pe poziția secundă a seriei de Vest și va dori să șteargă cu buretele și peste prestația mai puțin reușită de la Tîrgoviște.

În tur, la Arad, într-o etapă intermediară, scorul a fost egal, după reușitele semnate Arnăutu (26), respectiv Botiș (81). Ce va fi la Baia Mare vom vedea duminică, 6 martie, începând cu ora 11. 









Un comentariu

  1. UTA. v-a avea un meci foarte, foarte greu la Baia Mare. Daca vom lua un punct acolo, v-a fi aur !!! In orice caz, Roly trebuie sa le impuna baietilor ,sa joace curajos, pe atac si nu sa se apere !!!

    0
    0
  2. nelu Targoviste este un simpatic, este un utist statornic. Trebuie sa ne bucuram ca il avem printre noi, ca si pe altii, care traiesc departe de Arad Ei arata ca mitul UTA mai exista in Romania, nu doar local. Sa nu-mi spuneti ca Dobrin, Dembrovschi,sau alti fosti mari jucatori, scriau corect gramatical ( asta ca sa nu dau exemple de jucatori aradeni…). La fel este si cu suporterii, unii scriu corect, altii scriu cum pot. Dar, toti sintem egali, prin dragostea noastra fata de UTA. Desigur ca greseli gramaticale exista, dar fondul, sensul celor spuse de Nelu este corect. UTA trebuie sa mearga la Baia Mare sa joace fotbal, nu sa stea in careu si sa astepte, rare posibilitati de contraatac, sau trecerea timpului. Nu vom bate peste tot, stiu asta, insa pentru mine, va conta si cum jucam, nu doar scorul. Faptul ca meciul se televizeaza este rezultatul evolutiei bune a echipei UTA, care iata intereseaza pe multi, din afara Aradului. Sa nu ne facem de ras, astept sa vad ca jocul de pase, care l-am vazut pina la eliminarea lui Hlistei, poate fi facut si in deplasare. Cum fotbalul nu este chiar sah, sau matematica, eu cred ca UTA se poate intoarce, de la Baia Mare cu punct(e). Sa le dorim succes. La fel complimente si celor care, ca de obicei, ii vor insoti, ca suporteri. HAI UTA !!

    0
    0
  3. Bai Tg. Lapus , tu vorbesti. Vezi ca scrii , se scrie cu un singur i nu cu doi de i i bai desteptule pt. ca te adresezi unei singure persoane . Si nu se scrie IO in limba romana si EU, desteptilor care va dati profesori de limba romana.

    0
    0
  4. Cosmine , spune-le celor doi care ma critica mereu aiurea pt. cine stie ce greseli gramaticale iesite din comun, se se uite la ei prima data pt. ca nu sunt niste asi in ale scrisului in limba romana sau daca cumva se cred asa ceva, SA SE APUCE DOMNULE DE ACUMA INCOLO SA CORECTEZE TOATE COMENTARIILE CARE SE SCRIU PE ACEST SAIT. ITI DAI SEAMA CE AR IESI !!!!!

    0
    0
  5. Bine ma filologilor. Voua va pasa de toate chichitele in loc sa va pese de subiectele de pe site. Parca sunteti niste gaite batrane care se aduna la colt de strada si neavand ce face , se apuca sa barfeasca pe toata lumea. Ia vezi Luciane, am facut cumva vreo greseala !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button