Baschet

95 de puncte, diferența din sfertul CSM Târgoviște – Univ.Goldiș ICIM





Calculele hârtiei au fost respectate întocmai și Univ. Goldiș ICIM a ieșit fără drept de apel din lupta pentru titlu în Liga Națională de Baschet feminin. În sferturile competiției, CSM Târgoviște a trecut fluierând de tinerele componente ale grupării de pe Mureș în dublă manșă, diferența totală fiind de 95 de puncte.

Luni, în Cetatea Chindiei și azi, la Pitești („galben-albastrele” vrut să încheie rapid conturile mai ales că acasă și așa nu puteau evolua în Polivalenta ocupată cu meciurile de Cupa Davis), dâmbovițencele au făcut scor cu elevele lui Ildiko Prisăcariu.

Un sfert la egalitate!

Mai întâi, a fost: 89-47 (28-12, 25-13, 23-9, 13-13), singurul merit al arădencelor fiind acela de a-și fi împiedicat adversarul să depășească suta și asta fiindcă în utimul sfert au jucat ceva mai curajos.  Fostele jucătoare ale ICIM-ului, Cosby (17p), Orosz (14p) și Green (12p), au contribuit din plin la succesul larg. Pentru Univ. Goldiș ICIM au evoluat și au marcat: Boltașu 13 (1×3), Manea 8, Moraru 6 (2×3), Vați 5 (1×3), Mercea 4 (1×3), Bupte 4, Spier 3 (1×3), Gădărici 3 (1×3), Ebervein 1 și Mera.

Mai rău în Trivale

Astăzi, ICIM-ul s-a prezentat și mai rău în fața Târgoviștei. După o primă repriză în „grafic”, încheiată cu scorul de 43-22, baschetbalistele Aradului au căzut inexplicabil și, marcând doar 6 puncte, au sfârșit prin a pierde la o diferență importantă: 28- 81. Lista marcatoarelor pentru ICIM e scurtă și anume: Manea 6, Spier 6, Boltaşu 4, Bupte 4, Ebervein 4, Mercea 2 şi Moraru 2.

Pentru Univ. Goldiș ICIM urmează alte două teste în această săptămână, ambele în sala UAV: vineri, ora 18, cu Danzio Timişoara, în Liga I şi duminică (ora urmează a fi fixată), cu SBS Samorin, în CEWL.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button