CS INEU liga 3 arhivă

Ineul transferă din Olanda: Nyali și Jazzley, aport ofensiv pentru trupa lui Sculici





Cu 12 zile înainte de primul meci oficial al anului, CS Ineu a pus mâna pe doi fotbaliști străini. Ambii, plus un al treilea, Mensah, au susținut probe la Metalul Reșița în urmă cu trei săptămâni, însă transferul lor în Valea Domanului, nu s-a mai realizat. Pe fir a întrat gruparea din Țara Zărandului, care l-a și testat pe unul dintre ei, Amin Nyali, în timp ce pentru celălalt, John Jazzley, s-au primit referințe bune.

Cei doi fotbaliști de 23 de ani au sosit astăzi în România, iar mâine au o primă ocazie să confirme așteptările cu ocazia amicalului de la Păuliș. Nyali este mijlocaș ofensiv, s-a remarcat în special la fotbalul în sală, dar Cristian Sculici s-a convins recent că se descurcă bine și pe terenn mare. Jazzley e atacant de careu, a evoluat cel mai sus în eșalonul patru din Olanda, iar în cel mai bun sezon al său a înscris 15 goluri. Ambii acoperă posturi sensibile în angrenajul Ineului.

nyaliCel puțin Jazzley,  care în cele 25 de minute jucate într-un amical în tricoul Reșiței a înscris un gol și a trimis o pasă decisivă, susține că e destul de bine pus la punct cu pregătirea fizică și asta pentru că: „M-am antrenat cu un preparator fizic la Rotterdam. Știam că vin la Ineu și-mi doream să fiu cât mai pregătit. Sper să ne acomodăm repede și să ne ajutăm echipa încă din prima etapă”, susține masivul atacant.

Cei doi olandezi completează o listă de achiziții a Ineului ce mai conține numele lui Mitrea, Călăcean, Botaș, Spătaru, Udrescu și Mîneran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button