Alte sporturi

„Tricolorii” de Cupa Davis au decretat: „Să oferim arădenilor spectacol și o calificare în turul următor!”





Echipele de Cupa Davis ale României și Sloveniei se vor duela în turul I al Grupei I Euro-Africane în acest weekend la sala Polivalentă „Victoria“ din orașul nostru. Arădeanul Marius Copil și echipa României în frunte cu antrenorul Andrei Pavel au susținut astăzi o conferință de presă, în care au vorbit despre adversarii din weekend și și-au spus impresiile de la primele antrenamente efectuate.

Reflectoarele au fost în primul rând puse pe „tricolorul” cel mai familiarizat cu orașul și atmosfera. „Mă bucur foarte mult că am voi juca acasă în fața propriilor suporteri. Bineînțeles, vor fi emoții la început, dar după două-trei game-uri deja ești în meci nu mai ai nici o problemă. Te gândești ce trebuie să faci în teren și să dai tot ce ai mai bun din tine. Eu cu Adrian (n.a. Ungur) am mai avut o finală aici la Arad, a fost foarte multă lume care ne-a susținut și sunt sigur că o vor face la fel și în acest weekend“ a spus Marius Copil.

„Tricolorii” se așteaptă la un duel destul de greu, având în vedere că slovenii conduc în confruntările directe cu scorul de 2-0. „Suntem conștienți că vom avea o misiune foarte grea, dar vrem să oferim arădenilor spectacol. Apoi, La final sper din tot sufletul să ne calificăm în turul următor„ a punctat Horia Tecău, component al echipei de dublu a României, alături de Florin Mergea.

 „Condițiile de joc sunt foarte bune”

După primele antrenamente efectuate de naționala României, Andrei Pavel se declară mulțumit atât de sală cât și de suprafața de joc. „În primul rând oresc să mulțumesc orașului Arad pentru găzduire. Terenul este superb, sala este mică, chochetă și a fost amenajată foarte frumos. Horia și Florin au ajuns aseară și vor intra la antrenament azi și sperăm să aducem o victorie aici la Arad. Având în vedere că este primul meci pentru Marius acasă, ne bucurăm pentru el și bineînțeles vineri trebuie să începem cu dreptul“ a precizat antrenorul naționalei României, Andrei Pavel.

Trupej: „40% șanse, câștigătoarea se decide duminică”

Echipa Sloveniei răspunde cu: Blaz Rola (160 ATP), Grega Zemlja (181 ATP), Tomislav Ternar (639 ATP) şi Aljaz Radinski (824 ATP). Tot într-o conferință de presă susținută azi, căpitanul nejucător al slovenilor, Blaz Trupej a punctat: „Șansele echipei noastre la victorie sunt de 40%. Sunt sigur că formația câştigătoare se decide duminică”. Câștigătoarea duelului de la Arad, dintre 4-6 martie, va întâlni Spania în iulie, în turul al doilea, învinsa va juca pentru menținerea în al doilea eșalon valoric al competiției.

Bilete, online

Federația Română de Tenis anunță că antrenamentele din Sala Sporturilor din Arad, de dinaintea meciului România – Slovenia, din Cupa Davis by BNP Paribas, sunt deschise publicului în fiecare zi, de marți până joi, de la ora 10.30.

Biletele pentru întâlnirea România – Sloveni sunt disponibile pe site-ul www.bilete.ro și în rețeaua bilete.ro.

Preţul unui bilet este de 50 de lei/zi. Pentru acest meci nu sunt disponibile abonamente.

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.

 

 

 

 









Un comentariu

  1. nici vb sa mai fie bilete de mult pt ca cele mai multe deja sau vandut imediat cum sau pus sau multe nici nu sau scos la vanzare pt ca sau dat la federatie neamuri cunostinte .frumos era sa se scoata si cateva la sala in vanzare macar 200 .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button