Liga a 3-a

Bozian pune tunurile pe fosta echipă: „Să-i batem pentru puncte, dar și pentru Ciumașu!”





De când a plecat de la Național Sebiș, Bogdan Bozian a jucat două partide împotriva fostei sale formații. Într-un amical disputat în vara anului trecut a reușit „dubla” în contul noii sale echipe, iar în partida tur, din campionat, a înscris o dată chiar pe gazonul unde a evoluat timp de patru ani. Sâmbătă, „duelul” se repetă, miza fiind una foarte mare în special pentru sebișeni, iar „Bozi” e pregătit de o nouă prestație bună.

„Dacă ei speră, noi de ce nu am spera la primul loc?”

Experimentatul mijlocaș al „corbilor” nu e de acord cu faptul că partida e mai importantă pentru sebișeni. „Păi dacă îi batem, trecem peste ei, iar atunci de ce nu am spera și noi la primul loc? Eu, dar și colegii mei, ne dorim enorm să câștigăm cu Sebișul. Este primul meci oficial al anului, ne-am pregătit aproape două luni pentru acest retur și e normal să ne dorim să obținem cât mai multe victorii. Vrem să luăm fiecare meci în parte, dar e foarte important cum începem. Urmează o partidă la fel de grea cu Ighiul, dar deocamdată suntem concentrați doar pe ceea ce avem de făcut sâmbătă. Poate cei de la Sebiș cred că am eu ceva cu ei, dar îi întreb nu mi-am făcut treaba atâta timp cât am jucat acolo? Acum sunt la Hunedoara, m-am atașat de acest club și suporterii lui,  o să fac totul pentru a-mi ajuta echipa să câștige sâmbătă”, consideră decarul formației de „sub furnale”.

seb12

„Conducerea Sebișului a greșit schimbând totul în vară”

Deși s-a despărțit amiabil de Sebiș, Bozian recunoaște că a fost dezamăgit de deciziile luate de conducerea clubului după a fost pierdut contactul cu primul loc. „Nouă nu ni s-a impus promovarea. Sigur, asta ne doream cu toții, dar dacă nu am reușit, nu trebuia să ni se taie capul. Conducerea a greșit schimbând totul în vară, staff tehnic și fotbaliști. Dacă rămâneam în aceeași formulă din returul sezonului trecut, minus doi-trei jucători, am fi promovat la pas în acest campionat. Pe undeva, domnul primar Feieș și-a asumat greșeala, din moment ce m-a căutat deseori în ultimele 5-6 luni pentru a-mi propune să mă întorc la Sebiș. Deocamdată, însă, nu se pune problema să revin, dar în viitor nu se știe niciodată”, a mai spus Bozian.

ciumasuVictorie pentru Ciumașu

În partida din tur, de la Sebiș, unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai Corvinului a suferit o accidentare horror, ce-l tine și astăzi departe de gazon. Dublă fractură de tibie și peroneu a fost verdictul medicilor pus tânărului mijlocaș după un contact cu Avramescu. „Din punctul nostru de vedere,  intrarea sebișeanului a fost încurajată de pe margine. El nu a avut de suferit nicicum, nu a luat nici măcar cartonaș roșu, nu a fost suspendat ulterior, iar azi Ciumașu nu poate face mai mult de două-trei ture ușoare de teren căci îl doare piciorul. Am și convenit cu băieții, să jucăm și pentru el, să-i dedicăm o eventuală victorie”, a adăugat fostul sebișean.

mardare

Alți doi foști sebișeni pe teren?

Un alt fost fotbalist al Naționalului, Ștefan Mardare, nu are drept de joc sâmbătă, fiind suspendat. În schimb, portarul George Păduraru și Florin Lazea sunt apți, cu mențiunea că ultimul are stipulată în contractul de transfer  o clauză specială. Adică, hunedorenii ar trebui să le achite sebișenilor 80 de mii de lei, dacă Lazea joacă și – probabil – acest lucru se va întâmpla atâta timp cât celălalt „închizător” din lot, Remus Sandu, e accidentat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button