National Sebis

LiveText: FC Hunedoara – Național Sebiș 1-1 final





Trupa de pe Cerna a debutat în returul Ligii a III-a, seria a IV-a, cu un rezultat de egalitate pe teren propriu, scor 1-1, în faţa lui Naţional Sebiş. Rezultatul nu ajută niciuna dintre combatante, distanţa faţă de primul loc mărindu-se pentru ambele grupări.

Joc bun, nematerializat cu (mai multe) goluri

Hunedorenii au început entuziast duelul cu echipa arădeană şi în primele cinci minute au avut două ocazii de a marca. Mai întâi, Bloj a întors în mijlocul careului o pasă venită de la Bozian, dar Lazea a întârziat şutul şi a fost blocat. Peste doar un minut, decarul gazdelor, Bogdan Bozian, a executat excelent o lovitură liberă de la 22 de metri dar mingea a întâlnit stâlpul stâng al porţii lui Bujor. Peste alte patru minute, reduta oaspeţilor a cedat. Tecsi a reuşit o intercepţie la 30 de metri, a pătruns spre poartă şi de la marginea careului a şutat plasat, în stânga lui Bujor, ieşit în întâmpinare. Jocul bun al elevilor lui Alic jr. nu s-a mai materializat cu goluri, deşi în minutul 27 alb-albaştri au realizat o fază de fotbal modern. Din trei pase, mingea a ajuns pe stânga, la Bloj, dar junele hunedorean s-a pierdut cu firea şi a întârziat şutul, fiind blocat. Prima ocazie adevărată a oaspeţilor s-a consemnat în minutul 37, când Rus a şutat de la 16 metri la colţul lung, însă mingea a trecut puţin pe lângă poartă. Din păcate, următoarea şansă a trupei lui Adrian Neaga nu a mai fost irosită. Bogdanovici a centrat de pe dreapta, mingea a trecut prin faţa lui Velici şi Susan, ambii fiind nemarcaţi în careul mic, şi ultimul a înscris simplu, de la trei metri.

„Bozi” şi-a iertat fosta echipă

Pe cât s-a jucat de frumos în prima parte pe atât de şters a fost jocul reprizei secunde. Ambele echipe s-au complăcut într-o luptă la mijlocul terenului, cu multe pase greşite şi execuţii stângace. Astfel, ocaziile au fost puţine dar puteau fi decisive. Cherecheş l-a încercat pe Ciubotariu cu un şut de la 30 de metri, respins greu de portarul hunedorean, iar Oprea a reuşit chiar să înscrie, însă se afla în offside în momentul execuţiei. Hunedoara a trecut pe lângă o şansă uriaşă de a obţine toate cele trei puncte în minutul 87. Lazea l-a lansat excelent pe Bozian, acesta a rămas singur cu Bujor dar a ales soluţia cea mai proastă, încercând să şuteze plasat iar goalkeeperul Naţionalui a respins cu piciorul. Remiză nefolositoare pentru ambele echipe, distanţa faţă de primul loc crescând la 13 puncte în defavoarea hunedorenilor şi la 10 în cea a sebişenilor.

FC HUNEDOARA 1 (1)

Ciubotariu – R. Cristian, D. Creciunesc, Maghici (cpt), Trăşcan – Ionicescu (90+3 A. Grigore), Lazea – Drăgoescu (62 C. Creciunesc), Bozian, Bloj (84 Simionov) – Tecsi (80 D. Grigore). Antrenor: Mircea Alic jr.

NAŢIONAL SEBIŞ 1 (1)

Bujor – Bogdanovici (74 Rosemblum), Petrovic, Neacşu, Cherecheş (cpt) – Zurbagiu – Rus (70 Sas), Keita, Susan – Negoescu (74 Oprea), Velici. Antrenor: Adrian Neaga

Arbitrii: Adrian Şuta – Răzvan Soporan, Ştefan Lar (toţi din Baia Mare)

Ovidiu Mănăstire (www.hunedoarasport.ro)









Un comentariu

  1. Cojocarule cu Sebisul tau ,ai facut doar 1-1 la Hunedoara si pierzi teren in visele de promovare !Azi Cugir-Becicherecu Mic 2-0, cu goluri in min.89 si 90 ,iar ieri Pandurii 2-Ighiu 0-0 !D-le primar Feies,iar ratam si anul acesta promovarea? Din toamna nu am mai comentat la Sportarad pareri despre UTA,dar azi vazand Valcea-Medias 0-1 ,pot afirma ca avem slabe sperante la promovare dupa cum jucam noi utistii si sa nu subestimam gresit pe brasoveni cu noul sponsor italian ,Succes UTA la Baia Mare !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button