UTA Arad

Livetext: FCM Baia Mare – UTA Arad: 2-0





Sâmbătă s-au jucat primele meciuri ale etapei a 14-a din seria a doua a Ligii a doua, consemnându-se victoria în deplasare la liderul Râmnicu Vâlcea a celor de la Gaz Metan Mediaș care astfel au urcat pe locul 2 în clasament. De la ora 11, joacă echipa fanion a Aradului.

Formații oficiale:

Baia Mare: Ormenișan – Străuț, Ilie, Daminuță, Bușu – Ignea, Munteanu – Vasilache, Codoban, Balaure – Cârjan. Pe bancă: Bota – Oltean, Duruș, Păcurar, Jurj, Pop, E. Dică. Antrenor: Dorin Toma.

UTA: Miron – Polgar, Botiș, Manea, Gligor – Strătilă, Chindriș,  Tănase, Copil – Curtuiuș, Man. Pe bancă: Anca – Jorza, Rus, Vlad, Filaret, Burlă, Roman. Antrenor: Roland Nagy.

Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureș) – Stelian Slabu (Brașov), Valentin Dumitru (Gherghița). Rezervă: Cristian Brașovean (Cluj Napoca). Observatori FRF: Vasile Marc (Cluj Napoca), Valer Vancea (Oradea).

 

Un comentariu

  1. Sintem prin min 33,pina acum mi-a placut ce a jucat UTA. A construit frumos, a dominat, a jucat combinativ. Trista a fost neglijenta cu care Stratila a ratat un penalty, prin min 3 ( de ce nu bate Mitrut Copil ?). Tot trist este ca D Copil a fost scos din joc, prin fault intentionat din spate ( se putea da rosu direct), Mitrut a jucat foarte bine.( a intrat Burla). Cum imi place sa spun fotbalul nu e matematica, si sansa are un rol, in rezultatul final,se poate intampla orice rezultat, dar, pina acum, inainte de pauza, UTA joaca un fotbal frumos. Cu putina sansa am putea castiga. HAI UTA !!

    0
    0
  2. Cum am incheiat, Manea si Gligor au gresit, la o centrare de pe stanga si 1-0 , pentru gazde,la primul atac periculos. Asta este ,din pacate !

    0
    0
  3. In opinia mea trebuia acordat cartonas rosu jucatorului de la baia mare intrare din spate cu talpa direct pe glezna lui Copil intentie clara de a nu juca mingea

    0
    0
  4. te-a facut pacurar iar domnule antrenor
    foarte influentabil esti
    pacat am fost alaturi de tine mult timp
    pana a aparut pacurar
    de acum pregatestete sa devii secund

    0
    0
  5. Roly inainte sa faci declaratii de presa, te rugam urmareste inregistrarea
    si asuma-ti greselile
    fii barbat
    sunt curios daca e greseala nostra sau……………..!

    0
    0
  6. Sa fim realisti ! Incep prin a spune ca nu este o tragedie, ca am pierdut, ba chiar am avut perioade de joc, bune, dar lipsa dorintei de a promova ne duce la meciuri ca acesta. Deci : Miron bun, Polgar, acceptabil in aparare, nul la constructie, Manea slabut – a gresit la ambele goluri, atata poate, Botis lent, neclar in actiuni, tocmai el…veteranul, Gligor, nu e locul lui ca fundas stanga, Stratila-umbra si vis, Chindris activ, cu dorinta, cu mai putina putinta,Tanase bunicel, Copil, cel mai bun cit a jucat, Burla vrea dar nu poate, el va ramane probabil,fundas, nu are tehnica de a juca mai sus, Man, bun, dar daca faci crampe, dupa sut, din pozitie de gol, dupa doua meciuri, la inceput de campionat, inseamna ca ,fizic esti nepregatit, Curtuius- a jucat azi?. Eu nu am vazut nimic, notabil, de la el, Rus, vrea mai mult decit poate, putin mai multa luciditate si dorinta de a pasa nu i-ar prinde rau. Michel s-a zbatut, la cei cca. 160 cm ai lui. Una peste alta, o prima repriza mai buna,cu un Stratila iresponsabil, o a doua repriza, care ne-a aratat ca UTA, cind trebuie sa atace are limitate posibilitatile. Cit despre banca, a-l mentine pe Manea, a fost greseala, la fel, Stratila a jucat prea mult ( omul asta ori pune osul, ori….). Mijlocul trebuia intarit, prin intrarea uni mijlocas, in locul lui Manea, si mutarea pe centru a lui Gligor. Avem tineri, l-ati adus pe Roman, de ca nu-l bagati, sa vedem ce poate.. Azi era util si Szekely si Ignea, dar conducerea nu i-a dorit. Prieteniile dintre cei mai batrini, si experimentati la UTA, trebuie sa se vada in joc, nu in formula de echipe si atitudinea in joc. Asta este, sper sa intram in play off , este singura performanta , pe care UTA si-o doreste, si-si-o poate permite. Concluzia : azi, la Baia Mare am pierdut pe mana noastra ( rar gasesti un fluieras, care in deplasare, in min 3 sa-ti dea penalty, chit ca cel ce l-a faultat pe Copil trebuia eliminat ) ,azi cei tineri au jucat mai bine ca multi dintre cei cu experienta. Sper ca Rolly sa revada, calm meciul, sa vada cine vrea si poate, cine vrea,si nu prea poate,cine se complace la a juca „la alibi”, cum si unde a gresit si antrenorul. Asa e in B, In prima divizie inca UTA nu are cum sa joace. Sper ca nu am suparat pe nimeni, daca am facut-o imi cer iertare, dar pentru mine UTA este ” o iubire vesnica”, deci nu-i accept ” orice si oricum”. Repet, nu e o tragedie ca am pierdut, nu ne-am facut de ras, doar ca nu am reusit sa risipim, ceea ce ne-am propus. Hai UTA !

    0
    0
  7. 1.De promovat nu o sa promovam anul asta din un singur motiv NU AVEM STADION PE CARE SA JUCAM ca la noi nu se poate face un stadion de 12000 locuri in 4 ani dar in alte parti se fac de peste 40000 locuri in doi ani. 2.Nu inteleg de ce a ales Stratila sa bata 11m plasat pe un asemenea hal de gazon in loc sa bata pe mijloc cu forta.3. Ma enerveaza la culme arbitrii romani ca fluiera la orice atingere in saritura la cap ca si cum intr-un duiel cap la cap nu ai voie sa te atingi parca ar fi basket dau galbene unde nu se impune asa ceva si nu dau unde se impune ,raman la prerea ca trebuia rosu direct la intrarea asupra lui copil.4 Nu are rost sa ii blamam pe antrenori,jucatori,conducatori pentru un esec avem doar 4 infrangeri.Si sunt sigur ca daca o sa fie garantia ca stadionul o sa fie gata in 2017 UTA o sa promoveze sezonul urmator

    0
    0
    1. De acord cu ceea ce spui, mai putin cu afirmatia despre fluieras. Cind iti da , in deplasare,penalty, in min 3 (si il bate Statila, si nu Copil )a-l socoti pe arbitru vinovat de rezultat este gresit ( parerea mea). Cit despre afirmatia ta : „UTA o sa promoveze sezonul urmator”, este si o dorinta a mea, dar discutabila, departe de a fi certitudine.. Marin Preda te-ar intreba : ” pe ce te bazezi” ?. La anul va fi alta poveste, si nu cred ca stadionul va fi gata, nici nu vad alte susrse de finantare, disponibile, pentru anul viitor. In plus vor pleca unii ( si batrani , dar si tineri) cine stie, acuma, pe cine ne vom baza ?

      0
      0
      1. Nu am scos arbitrii vinovati.Eu am spus in general ca ce fac arbitrii romani.In faza cu intrarea asupra lui Copil ca trebuia rosu direct cred ca suntem amandoi de aceeasi parere.Referitor la 11m am spus ca nu inteleg de ce a batut Stratila plasat si pe jos pe gazonul care era la poarta in loc sa bata tare si pe mijlocul porti, nu poti sa bati in asa hal 11m.Referitor la afirmatia mea ca sunt sigur ca va promova anul viitor am spus ca daca exista garantia ca va fi gata stadionul nu ca o sa promoveze sigur( si fie vorba intre noi nu cred ca o sa fie gata stadionul pentru ca nu exista interes sa fie gata)

        0
        0
  8. Din toamna anului trecut nu am mai comentat la Sportarad,caci vreo 3 ,,prieteni,, ma intepau uneori,dar fara jigniri parca nu se putea… !In schimb am comentat in alte publicatii sub diferite nume,iar astazi fiind total mahnit de jocul UTA-ei la Baia Mare,revin cu unele pareri :Baia Mare a tras pe poarta lui Miron 2 suturi care au fost goluri,iar noi am fost apatici si fara vlaga in atac,doar Curtuius a alergat mult…Nu se poate ca Stratila platit cu 3 000 E/ luna ? sa-si bata joc de 11m,tragand precum un copil de 6 ani !!!Si centralul Fl.Andrei apoi s-a intors cu gazdele si mai ales tusierul brasovean care ridica cam aiurea la unele atacuri utiste.Munteanu de la baimareni ar trebui reclamat la FRF pentru faultul grosolan din spate facut asupra lui Copil si pana nu-si revine Copil,brutalul Munteanu sa stea si el pe tuse,sau chiar dat in judecata daca glezna lui Copil e paradita ! Cu asemenea joc si fara stadion,va spun ca doar prin 2025, UTA mai revine in liga 1 !Parca Pancota lui Popica joaca mai bine in meciurile cu echipe din fruntea clasamentului.Salut pe analistul COSMIN si pe ziaristii de la Sportarad care-si mananca si ei nervii in unele partide facute de UTA.Sanse ~o~ de promovare in acest campionat .va spune unul cu miros fin in dale fotbalului….Dan Manaila ,aradeanul antrenor,ajuns la Muresul Vintu de Jos-in D-AB,a castigat ieri cu 1-0 la Ocna Mures,printr-un autogol al portarului Clipici de la gazde ce a vazut neputinta celor 13 jucatori noi adusi de Manaila in vederea promovarii…. !Sanatate tuturor suporterilor utisti si scuze daca am suparat iar pe unii….!

    0
    0
    1. De acord cu ceea ce spui, iti multumesc ca ma citesti. Nu sint „analist” nici nu pot pretinde asta, doar am vazut,la viata mea, mult fotbal, multe meciuri la UTA, ( la Arad si in foarte multe alte localitati),care imi ramane, definitiv, in suflet.Un sfat amical : nu pune la suflet criticile primite, asa e lumea, important este ca dumneata, om aflat departe de Arad suferi cu si pentru UTA. Inteleg , e iubire veche ( ca si la mine) nu din vina noastra prezentul este la alt nivel decit trecutul. Insa speram, cit vom trai,…ca speranta moare ultima ! Sanatate !!. Dar e reconfortant sa vezi ca UTA are si azi, suporteri si la Suceava, si la Bucuresti, si la Targaviste si la Deva ( cunosc eu multi) si la Alba Iulia. Asta chiar conteaza !

      0
      0
  9. Parca am revazut meciul cu Mioveni-ul. Slabi extrem de slabi. Stratila marea vedeteta joace catastrofal. Sint un pachet de nervi dupa acest meci.Nici nu-mi m-ai vine sa zic hai UTA. Nu ma pot identifica cu o asemenea echipa , m-ie pur si simplu rusine ca tin cu UTA.

    0
    0
    1. Don’t Worry, be happy. !! Asta este, atata putem azi. Daca erau circumstante de promovare, determinarea era alta. Asa jucam si cu unii mai batrani ( unii mai pot, altii nu) si cu multi tineri ( unii care merita, altii care inca nu). UTA exista, este in B, dar, se spune :deocamdata ” nu sint indeplinite conditiile ” de promovare. Cu toate astea, sint de acord, suporterii ar merita mai mult fotbal, mai multa dorinta, mai multa rigurozitate. Dar, deocamdata, jucam cu doua reguli, care nu se modifica : 1 nu e cazul sa promovam anul asta 2 . E cazul ca tinerii de la Atleico sa-si castige experienta si valoare. Cei de la UTA mai pot astepta. Cam la sta se reduce UTA, azi. sint bucuros ca un roman, ce traieste , departe de Arad, in Germania ,a ramas cu UTA in suflet ! E „boala” grea !!

      0
      0
  10. Bineanteles Cosmine, cum se putea altfel ca, UTA. sa nu aiba suporteri din toata tara si dupa atatia ani de seceta, cand te gandesti ca aceasta echipa UTA., a incantat si a fascinat atatia oameni prin performantele sale si prin jocul pe care il practica cu jucatori de mare, mare valoare ,atatia ani de glorie. Iti dai seama ca aceste lucruri nu se vor sterge niciodata in sufletul oamenilor , orice s-ar intampla UTA. ramane tot marea UTA. Nicio echipa din provincie nu v-a ajunge nici peste 100 de ani, sa faca performantele pe care le-a facut UTA in decursul acestor ani. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  11. – la accidentarea lui Copil putea sa intre Rus
    – Burla daca tin bine minte chiar in meciul tur ne-a aratat ca nu poate juca mai sus de linia defensiva, postul lui e fundas stanga !
    -la pauza terbuia mutat ofensiv
    -pe Stratila chiar de a fost sub orice critica duminica, il tineam in teren, au fost nenumarate exemple cand, fotbalisti de genul lui si-au spalat pacatele, cand nimeni nu se mai astepta …
    – Man e singurul lucru pozitiv dupa primele doua etape din acest an …

    0
    0
  12. Sa prindem play-off si mai vedem . In orice caz cu promovarea ,eu as vrea din tot sufletul sa promoveze UTA. dar nu cred ca anul acesta o sa promoveze, poate la anul ,odata cu noul stadion si venirea unor sponsori potentiali in care sa duca UTA. in liga 1 altfel v-a fi foarte greu !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button