UTA Arad

Nagy: „Ne-a lipsit golul, ratarea lui Strătilă – moment psihologic”





În „Dealul Florilor”, echipa fanion a Aradului a bifat al patrulea insucces stagional, al treilea pe teren străin. Baia Mare a scăpat ca prin urechile acului după ratarea de la punctul cu var a lui Strătilă, având apoi liniștea necesară să-și croiască drumul spre succes, profitând de nesincronizările din defensiva oaspeților.

La finalul disputei de la Baia Mare, Roland Nagy a recunoscut că faza din debutul confruntării a contat, oarecum, în economia rezultatului final: „Poate se schimba meciul dacă Strătilă înscria din penalty. A fost un moment psihologic, cu toate că era doar minutul 3-4. Creștea presiunea asupra gazdelor, cu toate că și așa am controlat mare parte din prima parte dar și din a doua, cu fragmentarea care a fost și cu terenul execrabil. E meritată victoria gazdelor, dar scorul nu reflectă neapărat realitatea. Dar victoria, repet, e meritată, îi felicit pe cei de la Baia Mare”, a punctat antrenorul principal al „alb-roșiilor”.

Dar, Nagy a mai subliniat un aspect important: „Nouă ne-a lipsit golul, ceea ce nu s-a întâmplat de prea multe ori până acum. În schimb, în două etape am primit patru goluri, prea mult, trebuie să clarificăm acest aspect. Cu toate astea, am stat foarte bine în prima în prima repriză, dar adversarii au profitat de singura ezitare a noastră. Trebuie să ne motivăm în continuare”.

„Bătrâna Doamnă” pe locul 5 până miercuri, când ia 3 puncte fără efort și privește ciocniri importante la vârf, ca: Gaz Metan Mediaș – FC Brașov, Unirea Tărlungeni – FC Baia Mare sau U. Cluj – CSM Râmnicu Vâlcea.

Un comentariu

  1. daca declarai ca esti un antrenor care iti asumi prestatia mediocra a echpei mai merge da cu abureli de moment psihologic cine la desemnat pe stratila sa bata 11 metri ? sa nu tragi un sut pe poartaa in tot meciul rusine domnilor asa zisi anternori

    0
    0
  2. Da, ai dreptate, ca scorul nu reflecta realitatea . Cu atata mai trist ! Rolly aveai posibilitatea sa faci schimbari mai repede, UTA trebuia sa marcheze.Asa la 2-q , eu unul asteptam…scuze, chit ca ele nu tin de cald>

    0
    0
  3. Prietenul meu D.Stupar,odata m-a rugat sa nu mai atac pe Roly ce a fost trimis,,la spionat antrenamente,,in Italia, de Gio Cantazariti,dar rezultatele nu se vad,,,,!I-am promis lui Stupi ca ma conformez,dar nu l-am auzit macar ,,o data,, pe Nagy sa declare ca UTA maine precis invinge si suporterii ei, sa nu-si faca griji in privinta scorului !Gio baga ca e molatic antrenorul nostru…si eu zic ca nu-si asuma rezultatele si jocurile proaste,gen la Medias,Mioveni ori azi la Baia Mare !Fundasii nostri au cam terminat benzina din pregatirea Monesa si Nagy ar trebui sa ocheasca niste tinerei cu talie si viteza care sa-i inlocuiasca pe actuali.Ca si COSMIN am un principiu :Daca echipa joaca bine,nu pot spune c-a jucat rau,iar daca a jucat rau nu pot spune s-a jucat bine !M-as bucura daca Tehnodomus ar gresi capacitatea noului stadion UTA si ar rezulta unul de 15 000 locuri pentru meciuri internationale,conform UEFA,auzi d-le primar Ghe.Falca.Hai UTA ,ca greu incepe sa-mi treca supararea pe Stratila si cei care azi au jucat f.slab !

    0
    0
  4. nu e o nenorocire ca am luat bataie , Uta a construit frumos in citeva rinduri, ba chiar am si dominat cateodatà cel putin in prima reprizà, problema este asa cum am mai scris avem 24 de goluri primite ! Apararea e vraiste noroc cu Botis care are experientà. Eu cred ca si daca dadea gol Stratilà Uta pierdea astazi am jucat slabut in ultima reprizàsi nu meritam sa luam nici macar un punct ! D.l antrenor unde este Roman dece nu-l folositi ?

    0
    0
    1. ce aveti cu Pacurar? Nu e drept sa dam intr-un om care isi face datoria pentru UTA! Exista alti jucatori la UTA si nu sunt bagati in primul 11? Pe astia ii avem, cu astia defilam!
      Important e sa prindem play-offul, si …..sa nu uitam ca existam!
      Stiu ca nu exista rabdare, dar nu uitati ca nu exista milioane de euro la club, ca lucrarile la stadion se misca in ritmul melcului ( o bataie de joc la adresa clubului, a noastra, nu exista respect in oras pentru acest club!!!!), nu sunt omul care se multumeste cu putin, dar trebuie rabdare, in play-off se va da lupta! Din cate stiu sa injumatatesc punctele si la echipele din liga II-a!

      0
      0
  5. cu Reșița ai șansă sa-l bagi și pe Roman… lângă s fiindcă la mijloc suntem rupți… sper să nu pățească și băiatul asta ca și ală de la Bihor care a venit degeaba ca cică nu s-a adaptat… Gligor nu mai face față ca și fundaș lateral,ori îl bagi în locul lu Mânea ori nu are rost sa-l forțăm, nu ajuta cu nimic atacul, Rus e ieșit total ieșit din formă Man are locul asigurat momentan în primul 11, Curtuius și Stratila au făcut multe pt echipă dar mai au mult de arătat ca sa-si merite salariile, anul asta dacă prindem play-off-ul e o realizare pentru noi, deocamdată atata se poate, vedem la anu

    0
    0
  6. Fara sa vreau sa supar pe cineva, caci nimeni nu poate juca constant foarte bine spun ca : Curtuius si Stratila au jucat slab, la Baia Mare. Dar Stratila a jucat prost si cu Brasovul. Polgar si Gligor nu au aparut deloc in treimea maramuresenilor, fara pase, fara centrari. In plus, linga Chindris lipseste un mijlocas tehnic, care sa tina de minge, sa organizeze jocul, pe jos. Acolo cu un junior, nu facem mare branza. Ar putea juca acolo Copil sau Hlistei.Dintre aracanti doar Man si oarecum Curtuius produc ceva, iar Petre,si Rus par neintrati in forma.Pentru primele doua etape mi-au placut Miron , Chindris, Tanase,Man , si cit de cit Polgar, Gligor si Curtuius. Slab este centrul apararii, mai slab au jucat Stratila, Petre si Rus. Nu cred ca Gligor trebuie folosit pe margine, nici Burla, altceva decit ceea ce stie si poate. Sa speram ca perioada asta , in care vom sta, nu vom slabi pregatirea, in plus cred ca suspendarea lui Hlistei, va trece in meciul , in care nu jucam ( asa o fi, stie cineva sigur, chestia asta ?), iar Mitrut Copil are timp sa se refaca. Cum ,tot am mai spus, sezonul acesta nu se poate promova, din diverse motive, ma intereseaza si cum jucam,ca doar pasand si construind cu mingea jos, se poate progresa. Dar vom fi vreodata in situatia sa avem si stadion, si fonduri, la echipa, si posibilitatea de a promova ? Deocamdata,eu nu cred ca la anul stadionul va fi gata, restul vom mai vedea

    0
    0
  7. Domnule Nagy, eu nu pot sa inteleg, de ce oare nu il bagi in teren si pe Roman sau pe japonezul ala Mukarami, sa le dai si lor o sansa sa arate ce pot pe teren. Sorian nu s-a adaptat pt. ca nu stiu ce se intampla cu el vezi doamne. Oare dupa ce criterii se baga pe teren jucatorii !!!

    0
    0
  8. UTA. nu a jucat cine stie ce la Baia Mare. Dar nici Baia Mare nu a jucat stralucit, diferenta a facut-o greselile impardonabile facute de apararea aradeana si acel 11m incredibil ratat de Stratila. Terenul a fost sub orice critica , apoi Munteanu trebuia eliminat cu direct cartonas rosu la acea intrare criminala la Copil. Una peste alta, mergem inainte , pt. ca UTA. sa-si indeplineasca obiectivul stabilit play-off -ul, ca de promovat e tare greu. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button