Alte sporturi

Punct de onoare pentru Solvenia la Arad, dar Copil pune „cireașa”: 4-1 pentru România!





Întâlnirea dintre primele rachete ale celor două echipe era fără miză, după ce România își asigurase victoria încă de sâmbătă, în primul tur al  Cupei Davis, în Grupa I valorică a zonei Europa-Africa.

În această după-amiază la Arad, Rola (25 ani, 160 ATP) a dispus de Ungur (31 ani, 193 ATP) într-o oră și șase minute. Slovenul a făcut break-ul în primul set la 2-1 în favoarea sa și apoi s-a desprins la 4-1, adjudecându-și manșa inaugurală în doar 26 de minute. În setul secund, la scorul de 2-2, Rola a realizat break-ul, dar Ungur a revenit imediat și și-a recuperat serviciul. Rola a făcut un nou break și apoi a încheiat setul cu 6-4 și meciul.

Concluzia turneului din Sala Sporturilor Victoria din Arad a scris-o favoritul publicului. Marius Copil l-a învins pe Tomislav Ternar cu 6-3, 6-3 și a pus „cireașa pe tort”: 4-1 pentru România. Arădeanul a trecut fără probleme de numărul 639 ATP în doar 65 de minute de joc.

Echipa României s-a calificat în turul al doilea, unde va întâlni echipa Spaniei, tot pe teren propriu, probabil în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în perioada 15-17 iulie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button