Liga a 2-a

Etapă perfectă pentru arădene: trei puncte fără să joace!





În această seară, la ora ora 19.00 debutează runda a 21-a din Seria a 2-a a Ligii secunde. Gaz Metan Mediaş şi FC Braşov prefaţează etapa intermediară în direct pe Digi și Dolce Sport, cu restul meciurilor la mijlocul săptămânii. În timp ce CS Mioveni se va lupta cu Olimpia Satu Mare, „U”Cluj va întâlni pe CSM Rm. Vâlcea, Unirea Tărlungeni va încerca să mai adauge ceva puncte în dauna lui FCM Baia Mare, iar Chindia Târgovişte îşi va mai adăuga trei puncte după disputa cu Metalul Reşiţa, UTA şi Şoimii Pâncota îşi vor spori zestrea în clasament cu încă trei puncte.

Prin retragerile din campionat ale lui FC Caransebeş şi FC Bihor, grupările arădene UTA şi Şoimii Pâncota vor sta, dar vor câştiga la „masa verde” întâlnirile programate. În plus, jucătorii care erau pasibili de suspendare în primul meci oficial, vezi aici cazul pâncotanului Dan Daniel, îşi vor ispăşi pedeapsa. Miercuri seara, la ora 22,45, când se va încheia etapa cu numărul 21, UTA va avea 39 de puncte în clasament, iar Şoimii Pâncota se va bucura de cele 33 de puncte.

Câteva cuvinte despre partida inaugurală a etapei. Mediaş ar putea obţine a treia victorie consecutivă din acest an, caz în care şansele braşovenilor de a accede în play off s-ar diminua.

Şi pentru clujeni partida cu Rm. Vâlcea este capitală. Mihai Teja şi elevii săi şi-au propus să promoveze, însă locul de play off depinde foarte mult şi de rezultatul meciului cu Vâlcea. „U” Cluj va oficia ca şi gazdă în întâlnirea cu trupa lui Pelici pe stadionul din Jucu, mâine, de la ora 15.

Cu un moral bun după victoria împotriva utiştilor, maramureşenii vor încerca să-şi păstreze o poziţie fruntaşă şi după jocul de la Tărlungeni.

Târgoviştenii par a avea cea mai uşoară misiune. În cel mai fericit caz, dâmboviţenii vor putea urca pe prima treaptă a podiumului la finalul etapei a 21-a.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button