Liga a 2-a

Liga II-a, etapa a 22-a: Chindia e noul lider, Mioveniul câștigă cu ajutorul arbitrilor!





Cu excepția succeselor interne ale Gaz Metanului și Chindiei (acesta din urmă, mai mult decât scontat), rezultatele din etapa intermediară le ajută pe divizionarele secunde arădene. La vârf, în zona UTA-ei, Vâlcea și Baia Mare au pierdut puncte importante, iar mai jos, Pîncota se bucură de remiza Universității Cluj (ce și-a desfășurat meciul de acasă la Jucu pentru a proteja Cluj Arena în vederea meciului naționalei cu Spania), care cam iese din lupta pentru un loc în play-off.

UPDATE! În ultimul meci al rundei, CS Mioveni s-a chinuit până în cel de-al șaselea minut de prelungire în fața Olimpiei Satu Mare. A fost 2-1 pentru argeșeni, dar trupa lui Csik nu a beneficiat de o lovitură de la 11 metri în prima parte, la scorul de 0-0, iar la scorul de 1-1, lui Markuș i-a fost anulat un gol perfect valabil

Ieri

Gaz Metan Mediaș – FC Brașov 2-1

Gavra 2 / Matei

Astăzi

Universitatea Cluj – CSM Râmnicu Vâlcea 1-1

Al. Dan / Pîrvulescu

Unirea Tărlungeni – FC Baia Mare 0-0

Chindia Târgoviște – Metalul Reșița 7-0

Neguț, Cherchez 2, Popa 2, Honciu, Vătavu

CS Mioveni – Olimpia Satu Mare 2-1

B. Stoica, Galan / Muntean

UTA – FC Caransebeș 3-0 (f.j.)

Șoimii Pîncota – FC Bihor 3-0 (f.j.).

Clasament

clasb1

 

Etapa viitoare (12-13 martie): Olimpia Satu Mare – Șoimii Pîncota, CSM Râmnicu Vâlcea – CS Mioveni, FC Baia Mare – Gaz Metan, Metalul Reșița – UTA, FC Brașov – U. Cluj, FC Caransebeș – Unirea Tărlungeni 0-3 (f.j.), FC Bihor – Chindia Târgoviște (f.j.).









Un comentariu

  1. meciul asta a fost jucat prin birouri , ce hal de arbitraj si nici un arbitru nu cred ca va fi penalizat ! Cam asa stau lucrurile si in varful clasamentului cred ca deja zarurile au si fost aruncate si cam se stie ce echipà va avea parte de arbitraje pro ! Mediasul .

    0
    0
  2. Furaciune pe fata la Mioveni. 11m clar pt. Olimpia SM si un ofsaid inexistent la golul marcat de ei. Se vede clar cum niste nesimtiti fara pic de rusine si-au batut joc INTENTIONAT de de Olimpia SM ,o echipa care a fost desfintata de niste iresponsabili. Eu cred ca la acest meci ,a fost ceva premeditat. Nu se poate asa ceva sa vada o tara intreaga in felul in care au fost pur si simplu executati . Daca se v-a intampla asa ceva si in play -off,vai de fotbalul romanesc . BURLENE, te-ai uitat la meciul asta. Eu unul as da pt. rejucarea meciului pt. ca ceva necurat s-a intamplat la Mioveni !!!

    0
    0
  3. Furaciune pe fata la Mioveni. 11m clar pt. Olimpia SM si un ofsaid inexistent la golul marcat de ei. Se vede clar cum niste nesimtiti fara pic de rusine si-au batut joc INTENTIONAT de de Olimpia SM ,o echipa care a fost desfintata de niste iresponsabili. Eu cred ca la acest meci ,a fost ceva premeditat. Nu se poate asa ceva sa vada o tara intreaga in felul in care au fost pur si simplu executati . Daca se v-a intampla asa ceva si in play -off,vai de fotbalul romanesc . BURLENE, te-ai uitat la meciul asta. Eu unul as da pt. rejucarea meciului pt. ca ceva necurat s-a intamplat la Mioveni !!!

    0
    0
  4. Furaciune pe fata la Mioveni. 11m clar pt. Olimpia SM si un ofsaid inexistent la golul marcat de ei. Se vede clar cum niste nesimtiti fara pic de rusine si-au batut joc INTENTIONAT de de Olimpia SM ,o echipa care a fost desfintata de niste iresponsabili. Eu cred ca la acest meci ,a fost ceva premeditat. Nu se poate asa ceva sa vada o tara intreaga in felul in care au fost pur si simplu executati . Daca se v-a intampla asa ceva si in play -off,vai de fotbalul romanesc . BURLENE, te-ai uitat la meciul asta. Eu unul as da pt. rejucarea meciului pt. ca ceva necurat s-a intamplat la Mioveni !!!

    0
    0
  5. FURACIUNE PE FATA LA MIOVENI . A vazut o tara intrega cum arbitri au tras la greu pt. Mioveni. Fara un pic de jena ridici fanionul pt. un ofsaid total inexistent, nu mai zic ca la 0-0, 11m clar pt. Olimpia SM. Rusine pt. arbitri !!!

    0
    0
  6. Urmatoarea deplasare pt. UTA. va fi la Targoviste . Astept cu nerabdare sa ii vad pe baieti si sa stau de vorba cu ei . Pe data de 23 martie UTA va fi la Targoviste . Va fi un meci pe cinste in care cel mai bun sa castige. Bineinteles ca eu fiind un utist de mic copil, voi tine cu UTA.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button