UTA Arad

Rămas în afara lotului anti-Reșița, utistul Roman nu a acceptat să coboare la Liga IV-a: „Ori prima echipă, ori deloc”





Ca și în runda inaugurală, singurul transfer al iernii al „Bătrânei Doamne” nu a prins lotul de 18 pentru un meci oficial. Alin Roman, căci despre el este vorba, nu a agreat această nouă excludere și a plecat acasă la Timișoara, ignorând – oarecum – indicațiile staffului tehnic ce l-ar fi dorit în iarbă, mâine, la Șiria, în disputa dintre UTA II și Progresul Pecica. „Nu mă consider eu cel mai bun sau nu am aere de vedetă, dar nu am venit la UTA să joc în Liga a 4-a. Dacă mi se spunea asta de la început stăteam acasă, sau încercam să-mi găsesc o altă destinație, căci am avut oferte și propuneri și de la alte cluburi. Am fost pe la naționalele de juniori sau la Dinamo, nu cred că e cazul să demonstrez în fotbalul județean din Arad că merit să joc în Liga a 2-a. Respect pe toată lumea la UTA, doar că nu renunț la principiile mele. Ori prima echipă, ori deloc…De săptămâna viitoare îmi voi relua pregătirile, îmi aștept rândul pentru un loc în echipă, dar la echipa a doua nu merg”, a punctat Roman.

Coincidență sau nu, una dintre cauzele jocului mai puțin reușit al UTA-ei la Reșița a fost chiar absența unui mijlocaș central cu profil ofensiv, post pe care în cea de-a doua repriză, până la intrarea lui Jorza a evoluat Man. „Ne gâdeam că vine din linia a doua, are pasă bună și astfel vom pune o mai mare presiune printr-un jucător mai ofensiv la mijloc, dar și Cipri Rus”, a motivat Roland Nagy oțiunea pentu Dennis Man pe postul de mijlocaș la creație.

Un comentariu

  1. perfecta dreptate are acest bàiat Roman , la fel as fi procedat si eu ! Problema este ca la uta nu este primul caz de acest gen ! Conducere de paie va bateti joc de jucatori !!!

    0
    0
    1. Problema se pare a fi in staff-ul tehinic. Unde o anumita persoana nu este de acord cu aceste transferuri . Roly cred ca se lasa influentat destul de usor de un antrenor care nu a jucat fotbal de performanta si care are experienta la nivel de juniori si atat . Unele schimbari s-au dovedit a fi facute la sugestia acelei persoane in multe meciuri din pacate.

      0
      0
  2. Domnule Nagy ,de ce nu il bagati si pe Roman in teren pt. a ii da si lui posibilitatea de a arata ce poate. Ce se intampla la UTA. De ce l-ati luat in lot ,ca sa joace in liga 4a !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button