UTA Arad

Copil își reia antrenamentele, dar nu va juca la Curtici





După cele două zile libere primite după meciul de la Reșița, UTA și-a reluat azi antrenamentele în vederea importantei deplasări de peste opt zile, de la Tîrgoviște. Chindia vine sâmbătă la Pîncota, iar în intermediară întâlnește echipa fanion a Aradului, miza putând fi chiar locul 1 înainte de intrarea în play-off.

Roland Nagy și colegii săi de pe banca tehnică a „alb-roșiilor” au de rezolvat inclusiv problemele de atitudine ale unor fotbaliști, despre care spuneau că au rămas datori după confruntarea din Valea Domanului. Primul semn de reviriment ar putea fi văzut chiar mâine, la Curtici, în amicalul cu divzionara a patra la care evoluează și foștii „textiliști”, Avramuțiu, Pavel și Piț, dar și Prică, atacantul aflat în probe la UTA în vara anului trecut.

Pentru disputa ce începe la ora 17, arădenii au tot lotul valid, cu două mici excepții: Cristian Dobrean și Dumitru Copil. Totuși, ultimul, după cele 9 zile de repaus total avute după accidentarea de la Baia Mare, își va relua mâine alergările, urmând să revină în programul normal al echipei începând de luni. Mijlocașul ofensiv a făcut sâmbătă un film radiologic la maleolă și din moment ce acesta a ieșit bine se poate întoarce în iarbă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button