National Sebis

„Remember” Avramescu! Sebișeanul care a decis meciul tur cu Ighiul a fost uitat pe bancă: „Probabil, sunt alții mai buni!”





Unul dintre fotbaliștii care au sărit din schemă în retur la Sebiș este cel care a adus cele 3 puncte Naționalului în partida din toamnă, cu Performanța Ighiu. Alexandru Avramescu a înscris pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia cu un șut de la 30 de metri, ce s-a dus lângă bară cu toată opoziția lui Bodea. „A fost o victorie importantă, prima pentru noi în acest sezon, dar e mult de atunci. Lucrurile nu au mers chiar așa cum ne-am dorit, Ighiul e acum peste noi în clasament și meciul de vineri e la fel de important și pentru ei. Nu cred că vor să răzbune înfrângerea din tur, ci pur și simplu au nevoie mare de puncte. La fel ca și noi, de altfel”, spune fotbalistul de 24 de ani.

După ce a fost mai mereu titular în stagiunea de toamnă, în cele două partide din retur Avramescu a fost uitat pe bancă. Rică Neaga a apelat la Zurbagiu, Mihuța și chiar Keita pe postul pe care fostul „pandur” l-a jucat în tur, acela de mijlocaș central. „Eu am încercat să mă pregătesc cât mai bine, în amicale chiar am evoluat constant, acum nu știu de ce nu s-a mai apelat la mine. Presupun că sunt alții mai buni și e normal ca antrenorii să apeleze la ei și nu la mine. Altceva nu știu, nimeni nu a discutat mai multe cu mine” a mai spus fotbalistul, care – teoretic – ar trebui să primească o șansă din moment ce Zurbagiu este suspendat pentru „duelul” cu trupa lui Himcinschi.

Sebișenii au mai renunțat la unul dintre mijlocașii centrali care au apărat culorile echipei în tur, este vorba despre Lazea mai transferându-l, pe lângă Zurbagiu, și pe juniorul Sas.

Mai jos puteți vedea un rezumat cu partida din tur și eurogolul lui Avramescu.

[mom_video type=”youtube” id=”4JtB0fOri7I” width=”640″ height=”360″]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button