National Sebis

Sebiş – Ighiu, în viziunea lui Rică Nega: „Sunt sigur că vom face un meci bun”





Cu 10, respectiv 8 puncte, mai puţin în tolbă decât ASU Poli, liderul din C4, Naţional Sebiş şi Performanţa Ighiu, îşi doresc să cucerească cele trei puncte puse în joc şi să se apropie de fotoliul de lider.

În viziunea gazdelor, a antrenorului Rică Neaga, partida de mâine (ora 15) nu are un statut de derby și nu este mai dificilă decât altele. „Întâlnim o echipă foare bună, care joacă bine în special cartea contraatacului, dar rămân la filozofia mea, aceea de a mă interesa mai mult propria echipă. Băieții s-au pregătit exemplar în această săptămână, sunt sigur că vom face un meci bun și vom obține un rezultat pe măsură. Am mare încredere în ei, căci au valoare și caracter. Sper să devenim în cel mai scurt timp o echipă puternică, din păcate la ora actuală încă avem probleme la relațiile de joc”

Neaga s-a ferit să pronunţe cuvintele promovare sau meci decisiv. „Noi ne propunem doar să acumulăm cât mai multe puncte, iar linia o vom trage la final. Dacă putem promova bine, dacă nu, nu este nicio tragedie”. 

Ighiu l-a transferat în iarnă pe Szabolcs Szekely de la UTA, după ce „alb-roșii” i-au reziliat contractul. Atacantul a fost dorit și de sebișeni, dar a preferat să rămână acasă, el fiind orginar din Aiud. „Recunosc că mi l-am dorit și nu doar la Sebiș, ci și în vară la Pitești, unde am mai antrenat. E un jucător bun, dar joacă la echipa adversă. Oricum, avem la rândul nostru atacanți de valoare. Negoescu și Velici pot candida cu succes la cel mai valoros cuplu de atacanți din serie” a mai spus Neaga.

Zurbagiu,care a fost avertizat cu cartonaş galben în meciul cu Minerul Motru, este suspendat. În rest Neaga are la dispoziţie tot lotul de jucători valid pentru a alege cea mai bună formulă de echipă.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button