SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Croitoru: „Jocul a fost influențat de starea terenului“





Venită din postura de lider la Pîncota, Chindia Târgoviște nu s-a ridicat la măsura locului ocupat în clasament. Elevii lui Nicu Croitoru au fost dominați de pâncotani și au pus presiune doar în ultimele zece minute, atunci când gazdele au căzut din punct de vedere fizic.

„Aș vrea să spun de la început că a fost un joc influențat total de starea terenului, iar asta s-a văzut nu doar la echipa mea, ci și la formația voastră. Și jocul Pîncotei a fost influențat de felul în care s-a prezentat terenul, asta pentru că am văzut partidele lor din acest retur și jucau altceva. Din păcare, astăzi terenul a fost factorul principal al acestei dispute. E foarte greu să construiești o acțiuni coerentă fără să riști să îți pui echipa în dificultate. Ne-am creat câteva ocazii de gol, mai ales cea a lui Honciu, dar și atunci i-a sărit balonul din teren și de aceasta a tras peste. E drept, a avut și Pîncota o situație prin Alin Mihai, dar e greu să joci altceva pe acest teren, decât cu mingi lungi și la bătaie “, a punctat antrenorul celor de la Târgoviște.

Nicu Croitoru a mai punctat: „Nu știu, sincer, dacă e un punct câștigat sau două pierdute la acest meci. Nu am putut să facem jocul pe care noi îl facem de obicei. Nu avem ca și obiectiv promovarea, noi aveam nevoie de cele trei puncte pentru a ne califica și matematic în playoff. Cred că acum suntem în mare proporție calificați, ceea ce înseamnă că deja ne-am îndeplinit obiectivul. Ne bucurăm că domnul Popa a spus că ne vede promovați, dar mai avem trei meciuri în acest sezon și încă zece importante în playoff, împotriva unor formații foarte puternice. Suntem într-o situație bună, fericită pentru fotbalul românesc, avem banii la zi, dar avem probleme cu infrastructura. Avem atacanți valoroși, dar ei sunt beneficiarii jocului de construcție al celorlalți, dar cum nu am avut cum să ne facem jocul pe acest teren, nu aveau cum să decidă jocul. Practic, ocaziile am reușit să le avem doar ca urmare a unor faze individuale sau din cauza felului în care a sărit balonul din teren“.

Un comentariu

  1. Toti sunteti o apa si un pamant, fie teren bun fie impracticabil, la fel de incalcit jucati toti in frunte cu UTA. Toti va lamentati ca nu v-ati putut face jocul. Care joc? Ala la intamplare, poate, poate tragem un sut si-l deviaza cineva din gramada de jjucatori .in poarta. Daca taceai, filozof ramaneai!

    0
    0
  2. Dacă nu vă convine unde jucați mutați-vă în altă țară ! Toți se plâng că nu fac alții ce trebuie. Voi faceți ????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????.

    0
    0
  3. chiar e de neinteles de ce Pancota vrea echipa de liga a doua! e clar ca nu sunt conditii…la fel si utabd ce promovare visati cand nu sunt conditii nici de liga a3a

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button