Fotbal judetean

Salvați de rezultat: Progresul Pecica – Voința Mailat 1-0





Chiar dacă și-a luat punctele din duelul de pe teren propriu cu Mailatul, Pecica nu a ieșit din pasa proastă în care a intrat odată cu deplasarea de la Șiria cu UTA. Suporterii, conducerea și mai ales antrenorul Lucian Ciba nu au digerat prestația din această după-amiază a uneia dintre echipele din „careul de ași”, ce are de dus o luptă pentru promovare la „baionetă” cu Crișul, Cermei sau Sîntana.

Iluzia unei demonstrații de forță a apărut odată cu deschidere tabelei. Era minutul 10, când fostul ineuan, Mihai Boldizsar (foto) a găsit colțul lung al porții adverse cu un șut de la 16 metri pentru scorul de 1-0. Cu toate că și-au mai creat câteva situații bunicele de poartă, prin Gherghel, Fabian și Arsene (lovitură liberă respinsă din vinclu de Vasii), prestația generală a pecicanilor a lăsat de dorit. „Ne-a salvat doar rezultatul, alte aspect pozitive e greu să găsesc după meciul de azi. Așteptam o reacție pozitivă a jucătorilor mei după prestația modestă cu UTA II și discuțiile individuale și de grup avute cu băieții, însă aceasta a nu a venit. Dimpotrivă, parcă am mai regresat puțin și cred că am făcut cel mai slab meci de când sunt eu la Pecica. Sunt total nemulțumit, dacă nu facem ceva să ne trezim, nu avem nicio șansă să câștigăm campionatul, ba chiar s-ar putea să terminăm pe locul 5 sau 6”, e concluzia dură a lui Lucian Ciba, care mai recunoaște că formația sa a avut puțină șansă la o contra rapidă a oaspeților pe final de meci, cu portarul Rus intervenind salvator la o minge ce putea aduce egalarea pentru trupa lui Radu George.

Formații:

Pecica: Rus – Ponta (46 Șiclovan), Er. Wild, Ew. Wild, V. Fritea (62 Vasilca) – Gherghel, Gabor  (73 Fabian), R. Fritea, Boldizsar (46 Cotuna) – Arsene – Trif .

Mailat: Vasii – Vidican, Bălă, Pîrvulescu, Căliman – Mateucă, Debattisti, Morariu, Ungureanu – Mihnea (82 Cheșa), Chepețan (63 Cristea).

Arbitri: Dorinel Herţeg (– Alin Bolcaş, Sorina Betea. Observatori AJF: Romulus Tănăsescu, Andras Mako

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button