UTA Arad

Țapoș, înfuriat de Mara: „Nu pot tolera acest comportament, ori își bagă mințile în cap, ori o termină cu mine”





Partida de la Chișineu Criș a avut de toate, însă unul dintre fotbaliști a ieșit în evidență și nu într-un mod pozitiv. Portarul UTA-ei II are meritul de a fi apărat un penalty, s-a opus și altor finalizări ale gazdelor, dar și-a și procurat un cartonaș roșu datorită unui comportament nesportiv.

Nu mai departe de turul campionatului, Sebastian Mara era eliminat de pe teren fiindcă l-a numit în gura mare pe arbitrul Gornic dement, pentru ca ieri să aibă dispute cu adversarii. Mai precis, goalkeeperul de 18 ani a încercat să le inducă fotbaliștilor care au executat penalty-uri pentru Criș, Covaci și Magda, ideea că vor rata. Asta s-a și întâmplat, doar că după ratarea lui Andrei Magda, reacția sa a fost exagerată, iar arbitrul Loredan Bogdan i-a dat al doilea galben al meciului și l-a eliminat de pe teren.

Totul a ajuns și la urechile lui Dan Țapoș, antrenorul cu portarii al UTA-ei, care nu-și poate ascunde supărarea. „Nu știu ce se întâmplă cu acest băiat, pare predispus la un comportament huliganic. Eu întotdeauna le spun portarilor să-și vadă doar de treaba lor, să nu intre în dispute cu colegii, adversarii sau arbitrii. Am auzit ceea ce a făcut Mara la Criș și e de neconceput. Ce mai avea de împărțit el cu advesarul? În loc să se bucure pentru că rezultatul a rămas neschimbat și să se concentreze pentru finalul de meci…Dar, o să schimb foaia cu el. Mai în glumă mai în serios, i-am și transmis să vină cu cască de motociclism sau box la antrenamentul de mâine. Eu nu pot tolera acest comportament. Ori își bagă mințile în cap, ori o termină cu mine. Oricum, de acum înainte va mai intra pe teren când spun eu. Pe lângă conduita sa personală, ce ar trebui să fie ireproșabilă în public, Mara nu trebuie să uite că reprezintă și UTA”, ne-a declarat în urmă cu câteva minute Țapoș.

Probabil, Răzvan Stanciu va rămâne titularul UTA II între buturi în următoarele partide de campionat. Situația s-ar putea schimba puțin începând cu 2 aprilie, când echipa fanion a Aradului își începe treaba și în Liga Elitelor, la Under 19.









Un comentariu

  1. Baiatul are spate,domule Tapos. O sa simti curand presiunea omului care-l tine in spate….se stie el care e…..

    0
    0
    1. PACURAR…astai spatele,spune-o pe fata ,adevarul este ca acest Mara este si fortat ,sper ca Tapos sa ia masuri impotriva lui ca o merita cu virf si-n desat,e plin de sine si figuri acest Mara,pacat ,cred ca mai sus de liga4 nu va ajunge ca portar si asta cu indulgenta,in rest HAI UTA.

      0
      0
  2. Baiatul asta a mai avut iesiri de genul asta. Eu zic ca nu avem nevoie de asemenea huligani la UTA. Pa, la revedere !!!

    0
    0
  3. In fond ce a facut, ca nu ni se spune ? ” A incercat sa le induca ideea ca vor rata”- ce e rau in asta, mai ales ca au ratat ?. Le-o fi zis si el ceva de duh,alora, care l-au ajutat sa se remarce. Solicit ( rog ) cui a fost la fata locului, explicatii complete asupra a ceea ce a facut Mara. Cit despre „spatele” care l-ar avea, daca apara bine, e bine ca are spate. O fi avand o ” gura mai bogata” dar asta se incadreaza in ” ale tineretii valuri”

    0
    0
    1. bogdan loredan stie mai bine ce a fost, scena s-a petrecut in fata lui … eu am fost la emci, am facut poze, eram chiar pe linie cu el, am scris ce am auzit, am surprins o poza cind mara ridicsa manusa … nu stiu daca a fost sau nu un gest obscen …

      0
      0
  4. Dragi iubitorii ai fotbalului imi pare rau ca nu suntem instare sa aducem la Cris jucatorii din Arad,tot ce nu este bun in judetul vecin Bihor cei de la Cris ii aduc sa faca parodie pe terenul de fotbal,imi pare rau dar sambata la Chisineu Cris a fost un joc foarte slab,pacat ca inaintea acestei conduceri echipa a mers mult mai bine,cei de la UTA au aut mijlocul mult mai bun decat cei de la Cris,ar fi cazul ca domnul Dragan sa faca schimbarile bune si nu dupa cum canta jucatorul de la Oradea.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button