Fotbal judetean

A decis flerul lui Băd: Victoria Felnac – Glogovăț   2-1





Miza și-a pus amprenta pe desfășurarea ostilităților într-un adevărat derby al suferinței. La Felnac, totul s-a decis în ultima jumătate de oră.

Glogovăț părea că va obține primul rezultat pozitiv al anului, după ce Gherman a marcat la capătul unei faze fixe. Era minutul 61, iar VI-FE a avut dificultăți să ajungă periculos la poarta lui Ciornei. Totuși, în minutul 80, arbitrul Deac a văzut fault la duelul în careu dintre Felnacichi și Ciobanu, iar Băd a transformat cu precizie penalty-ul. Același experimentat atacant, cu destule partide și la nivelul Ligii 1, a mai marcat odată, chiar în minutul 90, punând 5 puncte între cele două formații în clasamentul Ligii a IV-a.

„Fiind un meci de 6 puncte, între vecine de clasament, mă așteptam la o replică bună din partea adversarilor, o formație foartă arțăgoasă. Chiar dacă ei au marcat primii, iar per ansamblu noi am jucat destul de slab, am știut că avem puterea să remontăm rezultatul. Totodată, avem resursele să luăm 6 puncte din următoarele două partide. Jucăm cu UTA II și Mailat, formații cu jucători tineri și talentați, dar am încredere în băieții mei”, a punctat Dan Cuedan, după disputa cu trupa lui Man și Dehelean.

Formații:

Felnac: Nichici – Nichituț, Rotar, Istin, Sabău (Toda) – Stanciu (Felnacichi), Gîdea, Vidac, Mărușteri (Stan) – Roșuț (Olariu), Băd.

Glogovăț: Ciornei – Gherman, Ciobanu, Cornea, Avram – Ruja, R. Ardelean, Kocsis, Coșa (Mărculescu) – Negrea (Neag), Cotoc.

Arbitri: Alin Deac – Florin Vesa, Cristian Căşuţ. Observatori AJF: Iosif  Manuşov, Valer Mărginean









Un comentariu

  1. Este adevarat ca se doreste revenirea la sistemul cu 18 echipe in Liga 4? Si ca, astfel, nu va mai retrograda nimeni? Daca va fi asa, atunci aceasta editie de campionat chiar ca nu mai are nici un rost!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button