UTA Arad

Croitoru: „Cu UTA alt meci, nu uităm că în tur am pierdut nemeritat”





Chindia nu a avut față de lider la Pîncota, deși pentru orice altă formație ce ar fi evoluat sâmbătă pe terenul prost din Podgorie ar fi fost dificil, dacă nu, imposibil, să-și impună jocul. Pe asta a insistat și Nicu Croitoru conferința de presă de după meci, precizând că miercuri, contra UTA-ei, echipa sa va juca altfel.

Într-adevăr, în intermediară, „Bătrâna Doamnă” ajunge în Cetatea Chindiei, pentru o partidă importantă în „cheie” play-off.  „UTA e o echipa valoroasă și bine organizată, cu siguranță va fi un alt joc, diferit față cel de la Pîncota. Noi suntem o echipă constantă din punct de vedere al primului 11 și al tacticii de joc. Ne propunem să fim mai buni de la meci la meci și încercăm să ne impunem stilul oriunde și împotriva fiecărui adversar. La fel am făcut și în tur la Arad, nu uităm că am pierdut nemeritat acel meci. Dar, o luăm de la capăt miercuri, sperând ca de data aceasta să batem UTA”, spunea Croitoru imediat după remiza albă de la Pîncota.

Deși elevii săi au încasat patru cartonașe galbene în disputa cu „șoimii”, Croitoru susține că nu are jucători indisponibili pentru meciul de peste două zile.

Un comentariu

  1. Domnule Nagy ,acuma este momentul ca UTA. sa isi arate adevarata valoare la Targoviste jucand un fotbal de calitate in care sa demonstreze suporterilor targovisteni care vor veni in numar mare ,ca UTA. este echipa cea mai buna care a jucat pana acuma dintre toate echipele care au venit la targoviste. Terenul de joc se prezinta in conditii foarte bune, deci UTA are toate conditiile sa faca un joc spectaculos si sa faca o impresie buna spectactorilor . Sa joace cu mult curaj si ambitie . Mare diferenta de valoare intre Chindia si UTA. nu este, asa ca astept cu mare emotie pe UTA. la Targoviste. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button