Rugby

Eșec la debutul în Cupă: Stejarul Buzău – CSUAV Arad 20-5





Primul meci oficial în 2016 pentru rugbyştii de la CSUAV Arad a coincis şi primul eşec.  La Buzău arădenii au jucat în grupa roşie a Cupei României. Gazdele s-au impus la final cu 20-5, în urma a trei încercări şi o lovitură de pedeapsă, în timp ce CSUAV s-a mulţumit cu un eeseu, reușit de Ciocan. „Având în vedere că adversarii s-au întărit cu câțiva jucători de Superligă, de la Steaua și Dinamo, eu zic că, per ansamblu, am făcut un meci bunicel. Sigur, rezultatul nu ne mulțumește, dar am spus încă de la început că nu ne interesează să ajungem în fazele superioare ale Cupei”, ne-a mărturisit antrenorul-jucător, Marian Grindei.

Grindei, Dîngă, Gabor – Brie, A. Farcaș – Postolache, Stoica, Ciocan – Afloare, Borș – Gemna, Nastiuc, C. Farcaș, Țepurică – Pușcașu, plus Rotaru, Csornoi, Szucs și Craiu a fost echipa aliniată de „studenți” la Buzău.

Din grupa Aradului mai fac parte Ştiinţa Petroşani şi CS Mănăştur. CSUAV joacă la Cluj la finalul acestei săptămâni, iar în etapa a treia, pe 2 aprilie, Stoica et.comp întâlnesc pe teren propriu cu Ştiinţa Petroşani. Vor urma apoi partidele retur, prima clasată calificându-se la meciul de baraj pentru pătrunderea în sferturile de finală ale competiţiei, alături de formațiile din Surperligă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button