Liga a 2-a

Președintele vâlcenilor a decretat: „Dacă nu batem Pîncota nu merităm play-offul”





Cu doar un punct acumulat în ultimele patru etape, CSM Râmnicu Vâlcea a coborât din postura de lider, până pe locul 5 şi are emoţii mari pentru calificarea în play-off. Jocul slab din deplasarea de sâmbătă de la Satu Mare, acolo unde Olimpia a câştigat cu 2-1, l-a determinat pe managerul Lucian Munteanu să ţină duminică o şedinţă cu lotul şi staff-ul tehnic.

Managerul a ieşit încrezător de la discuţiile cu jucătorii, următoarele două jocuri, cu Pâncota (miercuri) şi Braşov (sâmbătă) fiind aproape decisive pentru accederea în play-off. „Trebuie să batem Pâncota şi Braşovul, asta e clar. Dacă nu le batem, atunci nu merităm să fim în play-off. Eu sunt încrezător că o vom scoate la capăt şi vom obţine şase puncte în această săptămână, altfel s-a muncit degeaba până acum”, a spus Lucian Munteanu (foto).

Mijlocaşul de bandă al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Dragoş Firţulescu (26 ani), este refăcut după entorsa suferită în finalul jocului cu CS Mioveni, în care a intrat pe final, deşi avea o întindere musculară. Astfel, fostul utist speră să evolueze în disputa de miercuri, din Zăvoi, cu Şoimii Pâncota, una foarte importantă în lupta pentru play-off. „Îmi doresc foarte mult să joc meciul acesta, să ajut echipa, am muncit mult săptămâna trecută să mă recuperez. Am discutat mult între noi, jucătorii, vrem să câştigăm ultimele trei meciuri din sezonul regulat. Cred în continuare că avem valoare, nu întâmplător am fost pe primul loc după 19 etape, dar am avut ghinion ultimul timp. Sper să vină suporterii să ne încurajeze, este un moment greu, avem nevoie de ajutorul lor. Toată lumea se aştepta la mai multe, pentru că am avut un parcurs extraordinar, peste aşteptări. Dar, nu este nimic pierdut, avem în continuare şansa noastră să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Firţulescu.

Dragoş Firţulescu are în acest sezon 18 jocuri pentru CSM Râmnicu Vâlcea, pentru care a reuşit 2 goluri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button